Определящ ли е избора на дискова брана за фермерите

дискова брана

Земеделските стопани са наясно, че без нужнат качествена техника и прикачен инвентар дори труда, който полагат не би бил достатъчен за това реколтата да бъде добра. Имено затова те разчитат на висококачествена техника, която определено би осигурила перспективно развитие на тяхната дейност. Днес представяме mass.bg/брани, които са топ решение за висок стандарт и отлична цена. На българския фермер бранда MASS е добре познат, тъй като опита на родния производител е доказан през годините. За да си осигурите и вие надежден партньор с висок рейтинг и гама от модели дискови брани, които да осигурят най-високо ниво на качество на обработките вече знаете къде да търсите правилното решение.

Приложение

Независимо от това какъв тип култури отглеждате то със сигурност в автопарка ви е необходимо да има добра дискова брана. Използването ѝ се отнася до редица възможности за обработка, които са приложими за:

  • Перфектна обработка на стърнища;
  • Предсеитбена обработка;
  • Разораване и раздробяване на буци пръст след дълбока оран;
  • Заравняване на площи;
  • Набраздяване;
  • Премахване на плевели и други.

Изобщо ролята на дисковите брани и изключително голяма, тъй като те служат ефективно за подобряване качеството и плодородието но земния слой. Използването им не е за подценяване, което е една от основателните причини днес да акцентираме на марка, която може да ви осигури надеждни, здрави и с гарантирано качество прикачен инвентар.

Многообразие

дискуване

За да е бързо и ефективно дискуването на почвата е препоръчително да сте наясно от какво точно имате нужда. Многообразието, което MASS предлагат в своята продуктова гама е предназначено за онези от вас, които изискват най-доброто за своето стопанство. Производителя предлага асортимент от брани, които ще спестят разход на гориво, ще повишат добивите и ще осигурят отлични обработки. При необходимост от резервни части от MASS винаги са на разположение за да могат машините да работят на максимални обороти.

Сред водещите по продажби модели дискови брани се нареждат:

  • Мини дискова брана. Тя се отличава със своите компактни размери. безспорно е добро решение както за малки така и по-големи стопанства. Разполага с триточкова система за  захващане, което ще осигури лесно и безопасно теглене;
  • За лавандула. Високо качество дълъг живот на рамата си осигурявате с избор на прикачен инвентар за обработка на лавандула. Модела разполага с протектори, които осигуряват пълна защита на растенията при третиране на межуредията;
  • Прикачна. Модела се отличава със специален дизайн. Разполага с независими дискове и осигурява отлични условия за работа.

За да намерите идеалното решение за своето стопанство можете да се свържете с консултант на MASS, който ще ви даде насоки и съвети.