По какви признаци се отличават дизайнерските холни маси от стандартните?

маса

Мебелното производство през последните няколко години ни представи един богат арсенал от продукти, които наистина се отличават с все по-иновативни и модни акценти. Тази тенденция естествено не подминава и на пръв поглед изцяло декоративната роля на холните масички. Като един напълно приложим към съвременното обзавеждане детайл е напълно естествено и тук да се наблюдава промяна към по-ефектно и шикозно излъчване. И така тенденциите действително ни водят към една космическа реалност, която доста се отличава от стандартната маса, която вероятно помните от своето детство.Холна маса

Основните разлики, на които днес ще акцентираме са свързани с размера, формата и материалите, от които са изработени новите дизайнерски холни масички. С оглед на това да се идентифицира и да изпъкне на холния фон тази мебел пред производители и дизайнери стои огромното предизвикателство да предложат наистина невероятно модерно и стилно произведение, което напълно да отговори на цялостната концепция на интериора. Дизайнерски холни маси по това именно се отличават от скучните, с разтегателни механизми стари модели- те са разчупени, адаптивни и впечатляващи.

Формата – от стандартна правоъгълна тя придобива невероятна причудливост. Ефектни, стилни, дизайнерски изпълнения с разнообразни геометрични форми привличат вниманието на клиентите. Ако обичате да експериментирате то ето ви една невероятна възможност да внесете динамика в холния кът.

Размера – доста мини варианти се предлагат днес и това си има своето обяснение. Като се има предвид, че холната дизайнерско маса не е трапезна, а по-скоро помощна то е напълно логично да се намали нейния размер. Освен това намаляването на пропорциите се дължи също така и на факта, че хола вече нее отделна стая, а кът една обща площ, което предполага по-малко мебели и с по-малки размери.

Материали – дървото далеч не е единствения материал, от който днес се произвеждат дизайнерски холни маси. Стъкло, пластмаса, метал – всичко, което може да предаде уникален и индивидуален стил може да се ползва за направата на тези феноменални произведения на изкуството.