Как да направим дома си по-стилен с правилната холна гарнитура?

мебели за дневна

Преди време почти всеки дом беше обзаведен с красива и комфортна холна гарнитура. С годините този вид обзавеждане започна да се пренебрегва, но днес то е отново актуално и производителите представят нови и интересни модели. Създайте уютна атмосфера във вашия дом с холни гарнитури от Мебели ВЕНУС. Ще ги намерите в онлайн каталога на достъпни и промоционални цени. Качеството на изработка на отделните мебели е изключително високо и купувайки нещо подобно, ще получите продукт, който може да използвате безпроблемно години наред.

Как да изберем подходяща холна гарнитура за жилището си?

Ако сте решили да разположите такъв вид мека мебел в дома си, то стаята трябва да е с достатъчно големи размери. Холните гарнитури се състоят от няколко отделни модула, и те трябва да се разпределят в пространството красиво и удобно, без да пречат. Стаята не бива да изглежда претрупана с прекалено много неща, а уютна и стилна. Хората, които не разполагат с достатъчно място, също могат да инсталират гарнитура, която се състои от диван и фотьойл.

Не е задължително да взимате от най-големите модели, за да направите дома си комфортен и удобен. Важно е как ще подредите мебелите, за да бъдат те практични и да ги използвате с удоволствие. Вземете под внимание и това, че повечето дивани разполагат с механизъм за разтягане и на тях може да се спи. Днес ще ви запознаем с характеристиките на един от моделите на Венус. Холна гарнитура Sofo:

холна гарнитура
  • мебелна комбинация „Sofo“ се предлага в различни дамаски и кожи, чрез които ще можете да го съчетаете с интериора на Вашия хол;
  • изработен от висококачествени материали, масивна дървесина и метал,  с пълнеж от дунапрен и полиуретанова пяна, която не се деформира;
  • моделът се състои от два-три месни дивана и фотьойл.

Качествено изработен артикул, който ще промени атмосферата в дома ви и ще ви създаде търсения релакс.

Какви са предимствата на обзавеждането, което включва фотьойл и табуретки?

По-малките модели мека мебел не бива да бъдат пренебрегвани за сметка на диваните. Те придават една семейна атмосфера на стаята и винаги създават повече удобства на семейството. С помощта на фотьойл и табуретки, може да оформите допълнителен кът за четене до библиотеката или до прозореца с гледка навън. Достатъчно е да отделите малко пространство и да изберете хубава помощна масичка. Тези елементи отговарят за естетиката и уюта и това ги прави толкова важна част от интериора. Холните гарнитури са предлагани и от дизайнерите именно заради тези практични и незаменими мебели.