Има ли маркови магазин в София и какво можем да очакваме от този град?

Какво можем да очакваме от столицата на България по отношение на модата? Можем ли да открием магазини на известни дизайнери, които никъде другаде не бихме могли да намерим, освен там? Когато става въпрос за дрехи и аксесоари, да разбираме ли че София е едно от местата, в които има най-добри предложения за фешън тоалети и други маркови стоки?

църква в София

Може би не знаете, но в столицата има над 7 мола, в които ще откриете много магазини, с различни стоки в тях. Затова не си мислете, че София е град, в който има само основни административни сгради и прочутата „Витошка“, вървейки по която също можете да се натъкнете на скъпи бутици на прочути марки. Е, определено не може да бъде сравнена с Парижката „Щанз-Елизе“, която е дълга цели 1910 метра, като на всяка крачка има някой примамлив магазин, от който да си купите скъпоструваща дреха, а защо не и автомобил…

Столицата на България е с по-скромни размери от тази на Франция, но пък и тя си има своите предимства и позитиви. Освен, че в нашата столица можете да откриете много страхотни магазини, можете и да купонясвате до зори, като дори ще имате чувството че сякаш вечерта се превръща в ден. Всичко е толкова оживено, че надали ще ви се приспи, или ще ви доскучее. Досущ като някой от големите ни морски курорти, нощна София и интересна, динамична и предлагаща ни много предизвикателства, от които ние ще решим дали да се възползваме, или не. А колкото до аксесоарите и дрехите – без тях, няма смисъл да излизате никъде в столицата, защото във всеки един нощен клуб ще видите модерно облечени хора, с интересен стайлинг и фешън аксесоари… Бъдете и вие в крак с модата и преди да се отправите на нощно приключение в София, посетете някой от многобройните молове и се заредете с поне няколко чифта модерни дънки, или нещо друго по ваше усмотрение!

През деня ви съветваме да посетите някое от централните кафенета в столицата, където да усетите градския живот и динамиката му, пиейки чаша хубаво кафе. Отново се подгответе да бъдете заслепение от минувачи, излезли сякаш от корица на модно списание, като не е изключено да видите и някоя известна личност, подвизаваща се в музикалните, или актьорските среди. Повечето от тях, които познаваме от малкия екран живеят именно в София, затова не пропускайте да се изглеждате добре, защото не се знае – съдбата може да ви срещне в най-неподходящия момент с любимата ви ТВ, или музикална звезда!