Колко е важно да изберем подходящ нов матрак за спалнята?

двулицев матрак

Ако от известно време се събуждате недоспали и с известен дискомфорт в тялото, вероятно е дошъл моментът да потърсите нов матрак. Тази вещ е отговорна за това, да се чувстваме бодри и достатъчно заредени с енергия след нощния сън. Може да откриете нови модели онлайн и да научите подробности за техните характеристики, преди да инвестирате в нещо конкретно. Матраци Венус ще ви помогнат да направите най-добрия избор, защото представят разнообразни модели от различни производители. Характерна за всички тях е прецизната изработка от висококачествени подходящи материали.

Кое ще ни насочи към модерните еднолицеви матраци?

Подобна покупка влияе доста на семейния бюджет и поради тази причина производителите търсят бюджетен вариант. Еднолицевите матраци са именно такава възможност, защото не са луксозен и скъп продукт и в същото време предлагат достатъчно комфорт и удобство.

Изработват се от разнообразни материали, които разбира се оказват влияние на тяхната цена. В направата на по-евтините се използват пружини тип бонел, дунапрен, полиуретан и други. В малко по-скъпите варианти ще намерите мемори пяна, пружините покет или латекс.  Еднолицевите матраци освен това имат дървена рамка, с която могат да бъдат инсталирани. Тук също спестявате средства, защото при по-скъпите варианти такава отсъства и трябва да бъде купувана допълнително.

Въпреки че не са луксозни еднолицевите модели ще ви предложат необходимата опора на тялото и разбира се добре познатите варианти твърд, средно твърд и мек. Помислете внимателно как ви е удобно да спите и в каква поза го правите най-често. Ако не сте сигурни или пък я променяте през нощта е най-добре да предпочетете средно твърдите модели, които са и универсални. В магазин Венус намирате – Двулицев матрак MAGNIFLEX Silvercare:

  • представяме Ви Двулицев матрак „Magniflex Silvercare“ с ядро от Elioform пяна, осигуряваща балансирано ниво на твърдост и правилна стойка на тялото по време на сън;
  • от едната страна е прибавена и мемори пяна, гарантираща мекота и удобство, за един пълноценен сън;
  • обвит в текстилен калъф с цип и сребърни йони, обработени против задържане на прах и развиване на акари и бактерии;
  • 3D дишащ борд, гарантиращ перфектната температура, по време на сън.

Проверете в каталога предлаганите размери и непременно сравнете показателите с рамката на вашето легло. Ако то е по нестандартно, може да се поинтересувате от индивидуално поръчан размер.

Къде ще намерим най-добрите модели?

За да сме сигурни във високото качество на продукта който купуваме е най-добре, да имаме достатъчно богат избор. Това ще стане, ако предпочетем интернет магазините, които представят богато заредени каталози и множество производителя. Всички артикули се предлагат с подробно описание характеристики и са на изключително конкурентни цени. Периодично мога да бъдат намерени и допълнителни промоции.