Магазин ZAZ – вдъхнете живот на Вашите дръзки интериорни идеи

Индивидуалният подход е винаги по-добрият вариант в много отношения. По този начин имаме възможността да изразим себе си, отразявайки личността си по един интересен и непосредствен начин. Ако вземем за пример жилищното обзавеждане, и в този случай би могло да се каже същото… В случай, че изберем масовите интериорни решения, няма да успеем да постигнем неповторими резултати, но ако заложим на мебели по поръчка в София, със сигурност ще се сдобием с красив и комфортен интериор, за който всички тайно да ни завидят…

Какви са предимствата на мебелите по поръчка

кухня

Те са наистина много и се отнасят за абсолютно всеки един вид домашно обзавеждане:

 • Кухненско;
 • Спално;
 • Детско;
 • Холно и др.

Само да поискате да се сдобиете с уникални мебели, ще можете да направите това много лесно и бързо, без дори да харчите и много пари… Затова посетете още сега онлайн магазин ZAZ и се потопете в океана от красота, който ще Ви залее със своите вълни на комфорт, хармония и висока практичност!

Преди да започнете жилищното обновяване, решете от кое точно помещение искате да стартирате процеса. Ние Ви съветваме да се насочите най-напред към кухнята и хола, тъй като тези две стаи са обявени за най-значими, а като такива заслужават и нашето повишено внимание.

Мебелите в кухнята

Те са толкова дискутирани сред хората, че едва ли ще Ви кажем нещо ново, но поне можем да Ви насочим към магазин, който ще Ви даде необятни възможности да подскажете за себе си, купувайки си мебели от най-висок клас, с които ще се чувствате неповторимо през годините. Във всички случаи, мебелите по поръчка ще са много по-добри от всички други, поради това, че те са:

 • Много прецизно и внимателно изработени;
 • Решени в модерен и иновативен дизайн;
 • Произведени в актуални цветове, като и комбинацията от нюанси е впечатляваща, също както и често пъти плод на Вашето въображение;
 • Супер практични и в пълен синхрон с характеристиките на помещението;
 • Струващи точно толкова, колкото можете да си позволите.

Когато говорим за кухненско обзавеждане, в този случай разположението на отделните компоненти е много по-важно, отколкото всичко останало. По време на готвене трябва да се чувстваме най-вече удобно, а това няма шанс да се случи, ако модулите са нефункционално монтирани, а ние от своя страна изпитваме редица затруднения в намирането на хранителните продукти, посудата и други важни за кулинарния процес неща.

Проектирайте сами бъдещото си кухненско обзавеждане и не допускайте масовите тенденции да Ви повлияят. Във всеки един от нас се крие по един интериорен дизайнер, който притежава редица заложби и умения, достойни да бъдат окачествени като „незаменими“. Дайте воля на фантазията си и се обърнете към екипа на магазин ZAZ да вдъхне живот на Вашите дръзки интериорни идеи!

Холно обзавеждане

То силно се конкурира с кухненското по важност, така че редно да го удостоим с нужното внимание. Когато е време да обновим обстановката в дневната, е добре да знаем, че тук от значение е най-вече меката мебел. Затова й обърнете много специално внимание, наблягайки на избора на:

 • Диван;
 • Фотьойл;
 • Табуретки.

Но не забравяйте и да изберете холна маса и секция от най-висок клас! Те, също както и всичко друго в дневната, заслужават да бъдат обект на Вашите старания и опити да постигнете съвършени резултати. А Вие определено ги заслужавате…

Точно затова и толкова много залагат изключително на магазин за мебели ZAZ. Защото това място няма конкуренция, защото там са събрани интериорни предложения на високо ниво и такива, които все още не са излезли на бял свят – защото все още ги проектирате в ума си. Не се бавете в сбъдването на всяка една Ваша интериорна мечта, а дори още днес пристъпете към нейното осъществяване. Нека домът Ви заблести от красота, а Вие се чувствате по-страхотно от всякога. С модерен жилищен ремонт налице, това просто няма как да не се случи!