Кои са основните правила за избор на подходяща холна масичка

масичка

Учудващо е че има мебели които само със самото си присъствие променят атмосферата в дадено помещение. Какъв тип декоративни артикули винаги допълват интериора по уникален начин и се грижат за уюта и нашето добро настроение. Подходящата мебел винаги ще изпъкне в дневната, защото завършва визуално интериора и е в съчетание с останалите артикули. Производителите са се постарали да ни предложат богата палитра от най-различни варианти, които ще ни радват и ще използваме с удоволствие. Най-нови и актуални модели може да намерите в интернет магазин Venus.bg. Разбира се винаги е препоръчително да следваме ясни правила когато избираме нов елемент.

Кои са основните критерии за избор на холна маса

Както при всяка друга покупка и тук трябва да се съобразим с редица параметри преди да направим финалния избор. Модерните холни маси са наистина красиви и практични, но е добре да ги съчетаем с вече наличните артикули в дневната. Тук ще ви споделим няколко критерия за избор с които по-лесно ще намерите правилната холна маса:

"https://www.venus.bg/маси-и-столове/холови-маси"
  • Съобразете се с размера на помещението – за да стои добре дадена мебели тя трябва да подхожда като габарити на стаята в която ще се инсталира. Размерите на холните масички са различни, така че премерете свободното пространство и открийте подходяща големина;
  • Форма на плота – до голяма степен формата оказва влияние на интериора който искаме да създадем. Обърнете внимание на вида мека мебел която използвате и спрямо нея поръчайте холна маса с кръгла, правоъгълна, квадратна или нестандартна форма;
  • Материали за производство – начина по който е направен моделът е важен. В стая в която  преобладава дървото като материал изберете и такъв тип холна масичка. Ще разчупите интериора, ако изберете модел с основа от дървесина и плот от закалено стъкло.

Всички тези акценти са важни, за да се сдобиете с правилната мебел, която да ползвате безпроблемно дълго време.

Кои модели са най-търсени

Открояват се дизайни които се харесват на болшинството от клиентите благодарение на своите незаменими качества. Удобни и практични са помощните холни маси, защото не отнемат твърде много пространство, влизат една под друга, а в същото време когато е нужно могат да бъдат поставени на различни места из помещението. Моделите с рафтове, чекмеджета и ниши също са много харесвани, тъй като позволяват да подреждаме по-бързо и съхраняват различни дреболии. Класическите правоъгълни видове продължават да държат първенството сред клиентските предпочитания. Понякога те са изработени от MDF или дърво, могат да бъдат направени и от метал и стъкло. Вашият избор основно зависи от стила в който сте декорирали дневната.