Ръководство за покупка на маса

Трапезна маса

Масите са вид мебели, които непрекъснато използваме в ежедневието си. Независимо от това дали се касае за трапезария, всекидневна, дворните зони или работното място те са изделия, на които разчитаме за да оформят практични пространства. Инвестирането в такива продукти разбираемо е свързано с отговорност и поставяне на конкретни изисквания, на които масите следва да отговарят. Идеите за маси Мебели АРЕНА споделя със своите клиенти като представя огромен асортимент от възможности и опции, с които много лесно, приятно и удобно можете да се справите с поставената задача. Що се отнася до това да се постигнат наистина добри интериорни зони следва да изложим тънкостите за гарантирано удовлетворение.

Позициониране на продукта – фактор, влияещ на качествените му характеристики

От това къде ще поставите масата и за какво ще я използвате реално зависи вида ѝ. Много хора смятат, че холната маса е идеал за ползване като трапезна. Да, в определени случаи това е така, но избирайки мини декоративен продукт тип помощна масичка за кафе няма как да разчитате на достатъчно площ за да я приложите като трапезна мебел.

Зоната в която ще се използва мебелния продукт предопределя:

  • Размерите, на които трябва да отговори;
  • Дизайна;
  • Функционалността;
  • Здравината и стабилността;
  • Визията на елемента.

В търсене на приспособим детайл, на който да разчитате абсолютно си струва да подходите максимално отговорно и да изберете онзи вид, която действително да удовлетвори вашите претенции. Малка или голяма, с разтегателен или повдигащ механизъм? Отговорът се крие във вашите потребности, от които ще се ръководите както и това в какъв вид зона ще позиционирате обзавеждането.

Материали, форма и цени

маса

Не са малко водещите критерии, по които се избират масите. Освен, че ще трябва да се съобразите с това къде ще използвате продукта е необходимо да се запознаете и с чисто техническите аспекти, които се отнасят до:

  • Вложени материали в изработката. Те следва да са с добра товароносимост, да са качествени и да отговорят на високи стандарти за осигуряване на отлични условия за експлоатация. Варианти и често използвани за производството на такива мебели са дървесина, МДФ, ПДЧ, метал, висококачествена пластмаса и други;
  • Формата също е критерий, без който няма как да се постигне ефективност при обзавеждането. При масите най-характерни са квадратните, правоъгълни, кръгли, елипсовидни и т.нат.;
  • Цени. Те зависят от всички онези комплексни критерии, съобразно които клиентите избират обзавеждането си както и от това колко можете да си позволите да изхарчите.

Факт е, че в каталога на магазин Мебели АРЕНА са събрани на едно място куп идеи, които са напълно фокусирани върху това да инвестирате в продукти, които са креативни, функционални и на супер цени.