По какви критерии да изберем модерен шкаф за обувки?

шкаф за обувки

Ако държим на това, коридорът да бъде обзаведен подходящо и комфортно със сигурност трябва да помислим за определени мебели. Във входното пространство е нормално да съхраняваме връхните си дрехи и да подреждаме любимите си кецове, ботуши и сандали. Правилната организация на вещите е в основата на това да създадем хармоничен и гостоприемен интериор. Шкафове за обувки Мебели Венус представят разнообразни модели, които са с актуална визия и качествена изработка. Не пренебрегвайте покупката на тази мебел, защото е важна за удобството ви когато се прибирате и това да създадете наистина функционална зона за подредба.

Какви модели шкафове за обувки откриваме онлайн?

Производителите са се постарали да предложат огромно разнообразие от нови и оригинални модели. Този артикул вече не е така скучен като преди, а спокойно може да се впише в съвременния интериор на апартамента. За начало ще споменем любимите вече на потребителите вертикални шкафове за обувки, които могат да побират доста чифтове и не заемат прекалено много място.

Това, че са високи е голямо удобство, тъй като дори в малкия коридор може да инсталирате нещо подобно и то да се използва без проблем. Другите харесвани модели са тип пейка, при които има голяма мека възглавница за сядане. Във вътрешността на шкафа имате възможност да подреждате обувките си. Подобна мебел 2 в 1 е много полезна и прави обстановката още по-комфортна.

Познатите шкафове за обувки с падащи вратички са все така популярни, могат да бъдат по-ниски или по-високи в зависимост от вашето предпочитание. В сайта на магазин Венус намирате много различни варианти. Днес ще поговорим по-конкретно за един. Въртяща етажерка Геномакс – Венге:

  • въртяща етажерка „Геномакс“ е снабдена с въртящ се механизъм;
  • шест рафта от едната страна и огледало от другата страна;
  • моделът е подходящ за антре, коридор или офис;
  • моделът е изработен от ПДЧ 16мм.

Красив съвременен модел с редица предимства. Определено наличието на огледало го прави още по-функционален.

Как да съчетаем шкафа за обувки с останалите мебели?

Когато сме решили да изберем нова мебел, трябва внимателно да помислим как ще я комбинираме с останалите неща. Ако в коридора имате портманто, то трябва шкафът за обувки, който ще купите допълнително да подхожда като материал на изработка и цвят. Постарайте се всичко да бъде добре хармонизирано и да създадете нужното удобство на всеки от членовете на семейството. Съобразете се с размера на различните мебели и това как ще бъдат те разпределени в пространството.