VENUM – избора за екипировка на бойците

шорти

Добрата екипировка е пътя към триумфа и победата! Нямо нищо случайно в това твърдение и всеки почитател на бойните изкуства със сигурност ще го потвърди. Екипировката е в основата на това атлетите да изпитват увереността и силата, с която да се справят със своите опоненти и именно поради това днес ще представим бранд, който си е извоювал популярността като качество, модна концепция и то в световен мащаб.

VENUM – история за истински спортен дух

Създаването на бранда не бележи някакви специфични исторически факти, но Франк Дюпоа е човека, който основополага производството на спортни екипи за бойни спортове от най-висок клас като качество, но пък примамливи цени. Това всъщност представлява и в основата си успеха на френския предприемач. Новата марка Венум се появява съвсем инцидентно и като изход от ситуация, от която нейния създател трябва бързо да излезе. Работата на Дюпоа с бразилски компании, които са изградили имидж и репутация като производители на качествени спортни екипировки среща известни трудности с доставките. Така за да не губи множеството клиенти, които има французина решава да започне производство на своя марка продукти, които да разпространява през онлайн платформата си. така старта на марката VENUM е даден през 2004 година, но въпреки краткия си период на съществуване можем да кажем, че именно заради подбраните материали и високото качество, към което се придържа марката успяват да спечелят хиляди последователи и клиенти.

Многообразие от продукти за бойните изкуства

Ще кажете, че без ръкавици и аксесоари за защита не може един боец. Но би ли излязъл на ринга без шорти? Шортите са също част от продуктовия каталог на VENUM. С развитието и популяризирането на марката венум шорти можем дори да кажем, че са едни от най-купуваните изделия не само у нас, а също така и в световен мащаб. Специфичното при изработката на шорти за силовите бойни атлети е това, че за разлика от класическия бокс тук се търси свобода при движения и възможност краката да работят без да изпитват дискомфорт от облеклото, което носят. Така, че шортите венум наистина са изключително качествени, а материите са разтегливи, меки и доставящи истинско удобство както по време на тренировки така и бой на ринга. Освен шорти в каталога на венум можете да откриете също:екипировка

  • Спортни блузи;
  • Боксови ръкавици;
  • Шапки;
  • Протектори за глава;
  • Протектори за тяло;
  • Колани;
  • Тренировъчни пособия;
  • Сакове и много други.

Венум има с какво да ви очарова и качеството на продуктите не е единствения акцент. За добрия боец е важно да излъчва сила и да респектира противника си, а с бойната екипировка и шорти VENUM със сигурност ще повишите самочувствието си.