VENUS превръща мечтите в реалност

красиво портманто

Всеки сблъсквал се с обзавеждането на нов дом е изпитвал сериозни трудности с организацията, подбора на мебелите и тяхното позициониране по най-правилния начин. Наистина хората си имат различни представи за креативност и удобство, практичност и функционалност, което е особено предизвикателство за самите производители на мебели, при които от съществено значение се оказва максималната удовлетвореност на клиентите. А как мислите? Лесно ли се обзавежда антре? И ако смятате, че това е детска игра то най-вероятно до сега не ви се е налагало да декорирате мини коридор, в който да изисквате да поставите абсолютно всичко необходимо.

Коридора – трудностите, които трябва да преодолеете

Тясно пространство, липса на достатъчно светлина, невъзможност двама души да се разминат – неволи, които са характерни за коридорите в малките апартаменти. Но разбира се VENUS има решение за вашите битови тревоги, тъй като със своя каталог от уникални и нестандартни портманта има за цел да предостави изтънчен и доста модерен начин за обзавеждане на коридор.Портманто Елинор

Мечтата на всеки новодомец е да се потопи в тайнството на прекрасен и спокоен интериор. И ако още от входа успеете да постигнете този бленуван стил то определено ще бъдете максимално доволни от крайния резултат. Причините VENUS да насочват вниманието ни към минималистичните и доста разчупени модели портманта се дължат именно на факта, че изпитваме трудности да се справим с:

  • Тясното пространство;
  • Липсата на дневна светлина;
  • Неправилна форма на коридора и т.нат.

Но въпреки тези битови архитектурни неволи от VENUS представят някои основни щрихи, които са характерни за типовете портманта, идеално вписващи се дори във вашия нестандартен и труден за обзавеждане коридор:

  • Много огледални повърхности, които оптически способстват за увеличаване на обема на помещението;
  • Светли тонове на плоскостите;
  • Отворени детайли;
  • Плъзгащи се врати и механизми.

Несъмнено тези дребни акценти са особено важни и играят ключова роля в това да организират и обзаведат коридора съвсем професионално, красиво и удобно.