Какво ще привлече интереса ви към вертикалните шкафове за обувки?

шкаф

Да избирате мебели за коридора никога не е лесно, защото пространството с което разполагате, често е ограничено. Входната зона на всеки дом трябва да бъде добре подредена и да изглежда уютно, защото това е първото нещо, с което посрещате вашите гости. Помислете за това, от какви артикули се нуждаете за да съхранявате важните за вас неща. Високи шкафове за обувки на добра цена – само в Мебели ВЕНУСви очакват в продуктовия каталог онлайн. Тези актуални напоследък модели се отличават с оригиналния си дизайн и огромното пространство за съхранение.

Какви са предимствата на високите шкафове за обувки?

Между различните мебели, които ще разположите в антрето трябва да има определен синхрон и баланс. Лесно ще постигнете това, ако инвестирате в качествен висок шкаф за обувки. Моделите изглеждат много добре, където и да бъдат разположени, защото оползотворяват свободното пространство на височина и са елегантни. Много от тях могат да се похвалят и с допълнителни екстри като монтирани огледала на вратите или механизъм за завъртане.

Няма да се затрудните да намерите подходящо място за новата мебел, защото нейните компактни размери ще ви позволят да я разположите в близост до вратата. Обикновено в тази зона има лека чупка и това е идеалното място за новия висок шкаф за обувки.  Разпределението на свободното пространство зад вратите ще ви изненада приятно, защото е комфортно и ще съберете всичките си любими модни аксесоари. От сайта на Венус можете да поръчате следния модел. Шкаф за обувки City 4057 – Сонома арвен:

вертикален шкаф
  • шкаф „City 4057“ е модел с 4 падащи врати;
  • двуредов механизъм, чрез който се побират двойно повече модни аксесоари;
  • на вратите са монтирани четири огледала;
  • побира от 16 до 24 чифта.

Тук най-вече ще ви впечатли огромният капацитет, който се дължи на специалния механизъм за съхранение. Това е красива и елегантна мебел, подходяща за интериора на модерните апартаменти.

Как да поддържаме перфектна хигиена в коридора?

Входното пространство е изложено на различни замърсявания и много често хората внасят прах и мръсотия от улицата. За да бъде идеално чисто, трябва да подредите обувките си вече почистени в шкаф за обувки. Тази мебел също трябва редовно да бъде забърсвана, тъй като редовно е в досег с прах и влага.

В момента голяма част от изделията се правят от модерните MDF и ПДЧ материали, които имат защитно покритие и ще ви позволят по-лесно да се грижите за хигиената. Съветваме ви да не използвате агресивни препарати, а да почиствате само с влажна мека кърпа. Има и специализирани полиращи препарати, които ще защитят повърхностния слой на самата мебел. Добрата организация на вещите в коридора винаги е правилно решение за уюта в дома.