Защо всички харесват и купуват модерните ъглови дивани?

ъглов диван

Всеки човек пред когото стои задачата да обзаведе жилището си първо мисли за мебелите, които ще разположи в дневната зона. Това е любимата част от дома, защото тук се намира телевизорът, разполагате с голям и удобен ъглов диван, секция, холна маса и различни декоративни предмети. Обстановката предразполага към релакс и трябва да бъде организирана по най-комфортния начин. Разгледай тук VENUS.BG огромен избор от ъглови дивани за холс перфектно качество на изработка и достъпни цени.

Кои са най-ценните качества на съвременните ъглови дивани?

Ако досега не сте ползвали подобен вид мека мебел със сигурност ще останете очаровани от нея поради факта, че е снабдена с множество удобства и най-вече с комфортна лежанка. Съвсем различно е усещането когато сте в дневната и има къде да полегнете за малко, за да си отдъхнете или да почетете любима книга. Ъгловите дивани стават все по актуални и харесвани от потребителите, защото предлагат повече места за настаняване. Без да инвестирате в голяма холна гарнитура, получавате много място и дори когато ви дойдат гостите ще бъдат спокойно седнали на меката мебел.

Механизмите за разтягане са допълнителна екстра, предпочитана от хората не само с малки апартаменти. Още едно легло винаги е необходимо, особено в случай в който не го плащате допълнително. Ъгловите дивани, които ще откриете онлайн са много разнообразни като стил и дизайн, а това е възможност по-лесно да намерите модел, който да се впише в обстановката на вашия дом.

От Venus.bg предлагат да разгледате по-подробно следния модел. Модулен холов ъгъл Анкона МС 4 – 241+192 см:

диван
  • „Анкона 4“ представлява луксозен холов ъгъл, който бързо и лесно може да превърнете в удобно легло, чрез функцията сън тип изтеглящ се подматрак;
  • моделът е съставен от висококачествени зиг-заг пружини, осигуряващи комфорт, мекота и здравина;
  • допълнителни удобства към този диван са раклата за съхранение и механизъм за подглавниците.

Модерна и функционална мебел, изработена по най-нови стандарти, която със сигурност ще подхожда на интериора в съвременния апартамент.

Каква да бъде тапицерията за новата мека мебел?

Производителите остават на вас да определите вида и цвета на дамаската. Така по-лесно ще впишете покупката в излъчването на помещението. Голяма част от хората се насочват към класическите универсални цветове като черно, сиво, бежово и други, защото така няма да допуснат грешка и ако правят ремонт след време диванът ще остане достатъчно актуален. Ако имате желание да сте по-смели, изберете акцентен нюанс като зелено, червено, жълто, оранжево и създайте фокусна точка в дневната.