Има ли място холовата гарнитура в съвременния интериор?

дивани

Все по-често хората предпочитат да купят един вид мека мебел за дневната и с това да оформят зона за почивка и релакс. Препоръчваме ви да подходите по функционално и професионално към обзавеждането на това иначе най-важно място в жилището. Разгледай тук всички нови модели холна гарнитура от venus.bg и научи подробности за изработката на различните модули. Ако изберете нещо подобно, ще промените коренно атмосферата в дома си и ще я направите уютна и красива.

Как да изберем подходящо обзавеждане за дневната?

Ако ви предстои да инвестирате в нови мебели, е правилно да отделите време за проучване, защото това е дългосрочна покупка. Холовите гарнитури се отличават със своята комбинативност и комфорта, който предлагат. Комбинациите са много разнообразни, за да изберете според личните си очаквания и свободното пространство което имате в дома си. Има модели състоящи се от много различни елементи.

Те включват два големи дивана, два фотьойла и табуретки. Други са по-компактни, но също така ще ви създадат търсения семеен уют. Достатъчно е да разположите в стаята удобен триместен диван в комбинация с един фотьойл, за да промените обстановката и да има достатъчно места за сядане на семейството. От Venus.bg ще ви дадат малко повече подробности за един прекрасен модел. Холна гарнитура Intro:

холова гарнитура
  • холна гарнитура „Intro“ се предлага в различни дамаски и кожи, чрез които ще можете да го съчетаете с интериора на дневната;
  • изработен от висококачествени материали, масивна дървесина и метал,  с пълнеж от дунапрен и полиуретанова пяна с различна плътност, която не се деформира;
  • холовата гарнитура е представена от два дивана тройка и един елегантен фотьойл.

Стилно и луксозно обзавеждане, изработено от висококачествени материали. То ви предоставя нужното удобство и ще ви предразположи към активна почивка.

Защо е важно да разполагате с фотьойл в дома си?

Ако инвестирате само в един вид мека мебел, а не в цяла холова гарнитура няма да може да се възползвате от предимствата, които тя ви дава. Наличието на красив и удобен фотьойл ще ви създаде съвсем друго усещане по време на вашата почивка. Тази мебел внася много уют и семейно усещане в жилището и не случайно е присъствала толкова дълги години в интериора.

Чрез фотьойла по-лесно може да промените позицията си в сравнение с дивана и имате възможност да го местите в помещението, както прецените. Той оформя място за почивка на един от членовете на семейството, който може да почете любимата си книга, да слуша музика или просто да си почива. Включен в комплекта ви дава шанс да създадете нова и различна обстановка в дома си.