Кои са основните акценти при избиране на бебешка количка

Комбинирана детска количка

Колички за бебета се предлагат от много специализирани магазини. това, което стресира родителите на първо място са високите цени, а на второ огромния избор. Как да вземете най-доброто решение, така че наистина да си гарантирате отлични условия при разходка и пълна безопасност на вашето съкровище? В следващите редове ще ви споделим основните принципи, които е добре да заложите при подбор на висококачествен и достъпен модел. А такива идеи можете да разгледате тук https://www.mebeliarena.bg/.

С акцент към безопасността

Предизвикателство е да се движиш бутайки бебешка количка в града. Определено за майките е истински слалом между паркирани по тротоарите автомобили и разбитите плочки. Но все пак е важно да запазите самообладание и да инвестирате в модел, който да гарантира абсолютна безопасност на бебето.

Съвременните модели бебешки возила са изработени по утвърдени стандарти, което означава, че са преминали тестове за:

 • Стабилност;
 • Здравина;
 • Товароносимост;
 • Износоустойчивост на покривалата;
 • Защита и безопасност.

Така родителите получават пълна гаранция, че независимо през какви изпитания преминават то возилото ще бъде оптимално надеждно и безопасно по време на разходките. Подбора на количка е важен момент и не бива да подценявате нивото на сигурност, която предоставя при използване. Обърнете внимание на дебелината на носещата конструкция, вида на колелата, механизма на предпазните коланчета. Всеки детайл е от значение, тъй като на качеството на бебешкото возило ще разчитате за ад гарантирате спокойствието на вашето съкровище.

Изберете най-удобната

количка

Какво се разбира под удобна количка? Не се касае само до осигуряването на оптимална безопасност, а също така е редно да се фокусирате върху акцентите, които са от значение за:

 • Лесно маневриране;
 • Удобство при качване или слизане по стълби;
 • Място за багаж;
 • Отлична товароносимост на носещата конструкция;
 • Наличие на чадър и дъждобран;
 • Механизми за повдигане на гърба и падане на облегалката за да може бебето да спи спокойно в количката.

Всичко изброено е въпрос на детайлен анализ, защото е от решаващо значение не само да гарантирате отлични условия при излизане навън и детето да се чувства добре, но и самите вие да не усещате напрежение и дискомфорт при бутане на количката.

Моделите, които се предлагат от виртуалната платформа са изключително елегантни и функционални. Една добра бебешка количка е изключително важна, тъй като родителите ежедневно разчитат на нея за да осигурят разходки на свеж въздух. Според пола на детето и основния сезон на използване на возилото сега можете да изберете измежду комбинирани, зимни или летни возила на отлични цени, предоставени от магазин Арена.