Как да въдворите ред и комфорт в кухнята

фурна за вграждане

Без качествени уреди в кухнята трудно бихме постигнали отлични кулинарни резултати. Когато се налага да трансформираме и обработим интериора по начин, който да бъде удобен за работа то не само на новите мебел, а и електроуредите е необходимо да акцентираме. Мебели Арена ни представят дълъг списък от идеи и възможности, с които лесно ще постигнем желания ефект, а освен това ще спестим и достатъчно пространство, което би било решаващо при малките зони за готвене.

Със сигурност това, което би превърнало ежедневните ни занимания в много благоприятни и лесни са фурните. Варианта вградени е много атрактивен предвид множеството ключови аспекти, които те предоставят като положителен отзвук от присъствието си в домакинския кът. Днес ще ви запознаем с многофункционалните, а вие ще прецените до колко те биха могли да ви удовлетворят.

Какво представляват многофункционалните фурни за вграждане

Наричат ги многофункционални, тъй като се отличават със своите множество способности. Няма никакво съмнение, че тук се касае за високоефективни и практични уреди, чиято основна роля е да улесни работата в кухнята и да спести време. По отношение на ключовите особености, които са типични за този вариант уреди се нареждат следните функции:

 • Основна работа на долния и горния нагревател;
 • Опция размразяване;
 • Вентилаторно печене за максимално бързо приготвяне на храната;
 • Самопочистване;
 • Функция печене на грил;
 • Използване на технология микровълни за осигуряване на бързо топлене на храна и други.

Многофункционалните фурни са супер решения, които чрез вграждането не само ще ви спестят поне 20 % от пространството, но биха гарантирали и вашето удобство при справяне с различни готварски занимания. Много по-лесно и приятно е да осигурите на домакинството вкусна храна чрез лесен контрол и настройване на желаната функция.

Удобства и ползи

фурна

Никак не са малко преимуществата, от които можете да се възползвате. Със сигурност задачата, която имате е не само да сготвите, но и крайния резултат да бъде невероятно вкусен. За постигане на такива кулинарни шедьоври сега имате шанса да се справите наистина безкомпромисно.

Ключовите ползи от интегриране на вградена многофункционална фурна се свеждат до:

 • Идеално интегриране на уреда в кухненската площ;
 • Управление посредством удобен панел със сензори;
 • Автоматични програми, които ще ви позволят да готвите професионално;
 • Пестите време и усилия;
 • Уредите са висок енергиен клас, което е водещо при осигуряването на идеални условия за икономично потребление на енергия.

С гамата продукти предназначени за оборудване на модерната кухня от Мебели Арена сега и вие сте облагодетелствани от факта, че можете да готвите професионално и лесно.