Кои са ключовите характеристики на съвременните комплекти маси и столове?

комплект за трапезария

За по-голямо удобство на потребителите, днес се предлагат много интересни и оригинални мебели, съчетани в готови комплекти. В трапезарията може да използвате маса и столове, които ще изглеждат красиво и естетично разположени заедно. Това са мебели, които така или иначе трябва да подберете по някакъв общ критерий, а в случая това е направено професионално от производителя. Ако разгледате предложенията в каталога на Венус, ще забележите че отделните модели се отличават със своя дизайн, размери и форми, за да подхождат на повече клиентски вкусове. Ще изберете много лесно обзавеждане, ако се ръководите от няколко конкретни критерия.

По какви признаци да изберем новото обзавеждане за трапезария?

Щом сте решили да промените интериора в тази част от дома със сигурност искате нещо по-различно и модерно. Това е причината да ви предлагаме интересните комплекти маса и столове, които са конструирани прецизно от здрави материали и ще ви създадат необходимия комфорт. За начало трябва да се съобразите със свободното пространство с което разполагате.

Така по-лесно ще изберете мебели, които да се впишат и да могат да се използват безпроблемно. Това означава облегалките да не се докосват до стената или други артикули и домакинята да може да минава много свободно, за да сервира. Разгледайте различните стилове, цветове и дизайни за да определите кой е най-подходящ за обстановката в дома ви. В сайта на Венус ви очаква – Комплект маса FULYA 1402 и столове DORE 2702:

маса и столове
  • красива трапезна маса и столове в комплект за Вашата кухня или трапезария с акцент извити крака от дърво, които придават фина завършеност на модела;
  • практична маса плот МДФ мотив с опция за разтягане до 180 см. (ръчно отваряне) и елегантни дървени крака;
  • столовете са изработени от естествено дърво с удобна седалка и облегалка, тапицирани с луксозна дамаска;
  • опционално може да добавите още желани от вас брой столове.

Красив и стилен комплект, който ще подхожда на класически интериор, но и на модерния. Неговата универсалност е това, което ще го направи адаптивен спрямо обстановката във вашето жилище.

От какви материали се изработват комплектите маса и столове?

Впечатление прави, че производителите продължават да използват естествената дървесина в изработката на модерните мебели. Тя се влага най-вече в направата на основите, защото е много здрава и доказана във времето като най-стабилна.

Ще намерите комплекти, при които присъства и металът, защото той може да бъде боядисан в най-различни цветове и кореспондира със съвременния стил на обзавеждане. Модерните материали mdf и пдч се ползват най-вече за плотове на масите, защото мога да бъдат изработени с различни декоративни детайли.