Как да изберем актуална мека мебел за хола

Със сигурност всеки от нас прекарва доста от свободното си време в дневната. Това е любимо помещения на много хора, тъй като комфортният и голям диван ни предразполага да се отпуснем и да прекараме известно време удобно излегнати, гледайки любим филм. Меката мебел е важна не само за комфорта на семейството, но и за интериора на цялата стая. За да изберете обаче конкретен вариант, трябва да се запознаете подробно с актуалните предложения на търговците. Това ще стане най-бързо и лесно, щом разгледате моделите онлайн в сайта на venus.bg. Очакваме да купим качествено изработен артикул, затова и характеристиките които са описани подробно, трябва да бъдат внимателно обмислени.

Какви критерии да спазим, когато търсим нов диван

Съществуват конкретни насоки към които е добре да подходим отговорно, за да останем наистина доволни от инвестицията си. Повечето потребители споделят, че цената е основният критерий, който следват при избора на мебели. Естествено всеки иска да се впише в семейния си бюджет, затова и търговецът е предвидил селектиране на моделите именно по този начин.

Диванът ще може да се използва наистина удобно, ако се съобразите с размера на помещението и с останалите мебели които присъстват. При положение, че изберете артикул с разтегателен механизъм, трябва да сте сигурни, че пред него има достатъчно място, за да се разтяга. Съчетайте стила и цвета хармонично с обстановката и ще постигнете перфектна визия. Магазин Venus.bg препоръчва – Триместен диван Филаделфия с подлакътник 1 – с функция сън и ракла:

диван
  • „Филаделфия“ представлява луксозен диван, който бързо и лесно може да превърнете в удобно легло, чрез функцията сън тип клик-клак;
  • моделът е съставен от висококачествени материали, осигуряващи комфорт, мекота и здравина;
  • допълнително удобство към него е раклата за съхранение.

Разполагате с възможност да избирате цвета на тапицерията. Каталогът на различните тоналности е наистина голям и всеки ще открие цвета, който му допада и най-лесно ще се впише в дома му.

Важно ли е диванът да разполага с разтегателен механизъм

Съвременните мебели са конструирани така, че да могат да се използват по различни начини и да са максимално многофункционални. Меката мебел която има възможност да се разтяга е много по-предпочитана, защото ви спестява място от покупката на допълнително легло примерно за гости или пък за вас самите. Купувате един артикул, а получавате два. Има семейства, които използват дивана като спалня всяка вечер и за тях подобна мебел е незаменима. Гостите ви също ще оценят доброто настаняване, когато останат да пренощуват.