Кои модели детски легла са най-търсени в момента

детски легла

Ако ви предстои покупката на подобна мебел със сигурност разглеждате търговската мрежа и се чудите кой вариант да предпочетете. Разбира се това зависи от възрастта на вашето дете и от това как искате да организирате интериора в неговата стая. Все пак е препоръчително да поръчате леглото от онлайн магазин, защото там разнообразието е в пъти по-голямо, а качеството безспорно е доказано. Мебели Венус ви представят различни варианти с които днес ще ви запознаем. След като имате достатъчно информация за артикулите със сигурност ще се ориентирате по-бързо и ще зарадвате малчугана с нещо ново и практично.

Как да изберем определен модел детско легло

Разбира се има мебели, които се открояват от множеството, защото са много по функционални и предлагат различни възможности за експлоатация. Ще споменем двуетажните легла, които винаги са били фаворит за най-малките. Те ги приемат като играчка и ще се зарадват, ако им подарите подобен модел. Напълно безопасни са и изработени със стабилна конструкция най-често от метал. Следващите модели които се търсят представляват класически единични легла. Тяхното предимство е размерът който ще позволи да се използват по-дълго и допълнителното място в основата за съхранение на вещи. Не са за пренебрегване и повдигнатите модели. В основата си те имат шкаф, могат да бъдат в комбинация с бюро, а леглото се използва благодарение на стълбичка. Венус днес представя точно такъв вариант. Детско обзавеждане Сити 5023 – с бюро и шкаф под него:

легло
  • Легло „Сити 5023“ компактно и практично предложение за обзавеждане на детска/юношеска стая;
  • До него се достига със стълбичка, отдолу са разположени шкаф (с две вратички и ниша) и бюро на колелца (с рафтчета), което при необходимост се издърпва;
  • Изработено е от висококачествено ПДЧ, подходящо е за еднолицев и двулицев матрак с размери 90/200 см.

Комбинативна мебел за детска, благодарение на която почти сте обзавели помещението. Всичко нужно е предвидено в конструкцията и ще остане достатъчно свободно място за игри в стаята.

Важно ли е в какъв цвят ще бъде детското легло

Откъм дизайни също имате огромно разнообразие. Мебелите могат да бъдат изработени в най-различни цветове, защото днес се използват предимно MDF и ПДЧ плоскости. Те позволяват артикулите да имат интересна и характерна форма, както и да бъдат в различни тоналности. Ако детето е по-малко изберете ярки и весели цветове, които ще го радват и ще направят така, че да хареса всички мебели в детската. По-големите предпочитат семплата обстановка и артикули в дървесни цветове. Тук ярките елементи могат да бъдат просто детайл или леко загатнати. Поръчвайте разумно, за да сте сигурни, че ще направите интериора на детската наистина приказен.