Вземете си „отпуск“ от домакинските задължения и ги възложете на професионалистите

От сутрин на вечер сме на работа. След това се прибираме у дома и започваме да изпълняваме домакинските си задължения, които не могат да бъдат отменени, нито „претупани“ по време на тяхното изпълнение. Всяка дама разбира до болка колко е важно да постигнем баланс и синхрон при планирането и отмятането на всеки един ангажимент, свързан с дома, с децата, или със самите нас. Често пъти ни се налага ловко да жонглираме между работата, ролята ни родители и това да запазим и себе си в цялата тази суматоха. Как да улесним ежедневието си?

Доверете се на професионалистите и забравете за почистването на дома

Хигиена

Няма представителка на нежния пол, която да не си мечтае да живее в перфектно чист дом, в който да усеща свежест и красота, накъдето и да се обърне. Но за да бъде жилището ни точно такова, трябва или да прекарваме дълги часове в неговата поддръжка, или да наемем екип от сръчни чистачи, които за кратко време да постигнат съвършени резултати. Ами защо не направите точно това!

Мистър Клийн – фирма за почистване в София – това е Вашият шанс да се сбогувате завинаги с мръсотията в дома си и да отворите широко вратите за свежестта и високата хигиена. Вече е напълно възможно да добавите още малко свободно време към натоварения си график, без това да се отрази негативно състоянието на дома Ви, или с други думи – да заприлича той на неподдържан имот, поради Вашата „отпуска“ от ежедневните ангажименти!

Ако действително решите да заложите на професионална фирма за почистване, се пригответе да се насладите на:

 • Дом, който блести от чистота;
 • Дезинфекцирани повърхности и здравословна среда за цялото Ви семейство;
 • Повече уют и красота;
 • Повече свободно време.

Видове почистващи услуги за дома

Добре е да сте колкото се може по-информиране, когато планирате да наемете фирма за професионално почистване в град София. Предварително решете какво точно искате да бъде почистено в дълбочина и едва след това заявете желаните от Вас процедури. В общи линии, те са както следва:

 • Пране на килими, матраци и тапицерия;
 • Почистване на бани и обзавеждането в тях;
 • Премахване на упорити замърсявания по фурната и оборудването;
 • Почистване на седалките в автомобила и еко почистване;
 • Други видове професионално почистване според желанието на клиента.

Съветваме Ви да не губите излишно време, а още сега да се доверите на фирма „Мистър Клийн“ – най-добрите в областта на професионалните почистващи услуги!

Какво да предприемем в дългосрочен план

Колкото по-често каните почистващата фирма в дома или офиса си, толкова по-чисти ще са помещенията там. Обърнете внимание на работното си място, като ако сте управител на фирма, който има отговорността да поддръжа хигиената винаги на високо ниво, то значи задължително трябва да се ориентирате към фирма за почистване в град София, за да сте спокойни, че чистотата ще е винаги на 100%, а всички обитатели на конкретния имот ще са доволни от престоя си в него. Това важи с пълна сила както за жилището ни, така и за офиса, в който прекарваме и по-голямата част от времето си…

За да сме напълно спокойни, че чистотата никога няма да отсъства от живота ни, е добре да наемем почистваща фирма в дългосрочен план. Т.е., да я ангажираме за ежеседмичното почистване на дома и офиса, а в някои случаи дори и за ежедневното. Вие ще решите най-добре. Във всички случаи трябва да знаете, че резултатите за Вас хората около Вас ще са безспорно:

 • Отлични и дългосрочни;
 • Забелязващи се отдалеч;
 • Костващи Ви малка сума пари;
 • Полезни за всеки един служител в офиса и обитател на дома Ви.

Ако сте склонни да се лишите от всичко това, по-добре изобщо не се занимавайте да наемате професионална фирма за почистване. Но ако държите на всяка цена да живеете в дом като от корица на списание, също както и да работите в офис, в който всичко е в изряден вид, то действайте и се обадете час по-скоро на Мистър Клийн. Екипът от професионалисти Ви очаква!