Кой модел шкаф за обувки предлага повече удобства?

шкаф за обувки

Да направите коридора уютен и функционален е все по-лесно, защото производителите на мебели ви предлагат много възможности. Това помещение е известно като най-малкото в жилището, но неговото значение за вашия комфорт е огромно. Важно е да изберете обзавеждане, което ви допада като дизайн и е максимално функционално, за да организирате правилно вещите и зоната да стане уютна. Нисък шкаф за обувки, може да поръчате от каталога на магазин Венус.

Защо ниските и компактни шкафове са предпочитани?

Входното антре е първото нещо което виждате, щом се приберете. Неговият интериор и подредба правят впечатление на всеки който ви посети, затова е важно да се постараете при избора на мебели. Един функционален нисък шкаф за обувки ще ви помогне да създадете необходимия уют и да намерите място за любимите си модни аксесоари. Тези мебели са предпочитани от всички потребители и се използват от много години.

Характерното за ниските шкафове за обувки е това, че техният размер макар и по минималистичен не им пречи да ви предоставят нужния комфорт. Те разполагат с удобен двуредов механизъм, който позволява на по-малко място да разположите повече чифтове обувки. Отварянето на вратичката става чрез падащ механизъм, благодарение на когото пестите още място. Удобното при този вид обзавеждане е това, че спокойно може да инсталирате два модела, без те да пречат на преминаването в коридора. От магазин Венус ще ви предложат подробности за следния вариант. Шкаф за обувки Вектра 2 – Дъб сонома:

шкаф
  • „Вектра 2“ е подходящо допълнение за вашия коридор или антре;
  • изработва се само по поръчка, в модерни цветове: Тъмен/Пясъчен дъб, Венге амбър и Дъб сонома;
  • шкафът разполага с двуредов механизъм за съхранение на обувки;
  • не разполага с фазер.

Качествено изработено практично обзавеждане, което ще намери място в дома ви без значение какъв е стилът на обзавеждане.

Как да комбинираме новата мебел с интериора на коридора?

Щом купувате нов модул за входното антре, е задължително да се съобразите с вече присъстващите неща там. Повечето специалисти ще ви насочат към по семпло изпълнените мебели, които нямат много декорации и са в цветовете на дървесината. По този начин лесно ще съчетаете новия елемент с обзавеждането което притежавате. Мебелите в универсални тонове като бежово, дървесина, бяло и други подобни остават актуални максимално дълго време и са много удачен избор за коридора. Тук търсите спокойствие и уют, които могат лесно да се постигнат с помощта на съвременните мебели.