5 съвета за финансово планиране от Кешио

бърз заем

Получаваме добри доходи, но не успяваме да ги управляваме правилно? Или пък заплатата ни е средната за страната, което ни ограничава в спестяването на средства? И в двата случая е добро решение да потърсим финансов съвет, за да успеем да балансираме между доходите и разходите, извършвайки задължителните всеки месец плащания, но и придържайки се към рамките на рентабилната си позиция в дългосрочен план. Икономически изгодно е и да се замислим за бърз заем при подобно планиране, споделят от Кешио

Как правилно да планираме финансите си

Ако приходите ни не позволяват да правим непредвидени разходи или да имаме спестявания (по същата причина), идеята да се възползваме от потребителски кредити е чудесна, особен ако имаме регулярни парични постъпления. Нека да обърнем внимание на това какви са начините осъществим коректно планиране на финансовите си постъпления. Ето кои са 5-те съвета на Cashio за материална стабилност:

  1. Не харчете импулсивно и емоционално, а подхождайте рационално към всяка една покупка. Направете я, когато сте сигурни, че тя ви е наистина необходима. Това ще ви спести излишните разходи и ще успеете да се придържате към финансовата рамка, която е част от планирането.
  2. Правете списък за очакваните приходи и разходи на месечна и дори годишна база. Така ще имате яснота за това какви плащания се очертават, като винаги е добре да предвидите и допълнителните харчове.
  3. За да бъде финансовото планиране успешно, избягвайте използването на кредитните карти, които могат да ви вкарат в един порочен кръг, от който трудно да излезете впоследствие.
  4. Инвестирайте умно. Ако имате възможност, вложете средствата си в недвижимо имущество, което се определя като най-сигурния начин да задържите капитала си, който може да пострада от инфлацията.
  5. Спестявайте и заложете на планирането. Добрата финансова култура засяга и спестовните навици, които ще ни помогнат в много ситуации. Определете някаква сума, която можете да си позволите да заделяте всеки месец, за да увеличавате салдото по сметката си, а при необходимост да използвате натрупалите се средства. 

Ако нищо от това не работи при вас, а необходимостта от допълнителни парични средства е голямата, винаги можете да подходите оперативно и да се възползвате от бърз заем. 

Кое налага вземането на бърз заем, споделят от Кешио

Планирането на финансовото ни благосъстояние не изключва възможността да теглим кредит, който да използваме в различни направления, като средства до получаването на заплата, авто ремонт, образование, здравеопазване, пътувания и др. Причините могат да бъдат наистина много, което прави бързите заеми и толкова популярни.