Функции на подматрачната рамка

Подматрачна рамка

За да се наслаждавате на перфектен и спокоен сън не се нуждаете само от периодична подмяна на матрака. Да, той е ключов елемент, на който можете да разчитате за повече уют и комфорт, но не е единствения, който гарантира грижа за пълноценната ви почивка и здрав сън. За да бъде в идеална позиция матрака той има нужда от стабилна опора и основа, а точно такава се осигурява именно от подматрачните рамки. В колекцията на магазин Мебели Арена можете да се запознаете с богатата палитра от решения, с които можете да постигнете най-добри резултати, осигуряващи уютно и комфортно място за заслужен отдих.

Роля на рамката под матрака

Фокусирахме се върху основната задача, която стои пред подматрачните рамки. Действително без тях няма как матрака да стои стабилно и да поемете тежестта на тялото ни. Идеята на рамката е освен стабилност да гарантира на тялото ни оптимално удобство при промяна на позата за сън, а това наистина е водещ аргумент да бъде инвестицията задоволяваща личните ни потребности.

Не до дук спират преимуществата от използването на този съществен детайл, нужен за леглото ни. Реално рамката играе и роля на елемент, който осигурява възможност за проветривост на матрака. Тя е проектирана така, че между ребрата да има достатъчно пространство, през което се осъществява циркулацията на въздуха, а това от своя страна предотвратява:

  • Поява на мухъл в сърцевината на матрака;
  • Намаляване на усещането за влага;
  • Регулиране на неравностите в критичните зони, където има най-голямо напрежение за тялото.

Накратко не бихме си представили използването на матрак без той да бъде придружен от рамка, която да го придържа и стабилизира.

Вградена в матрака или автономна

рамка

От каталога на Мебели Арена можете да изберете оптимално правилно решение за вашето легло. Това, което ще ви направи впечатление е, че тук се предлагат както еднолицеви така и двулицеви матраци. При едните има вградена, а за да използвате тези с две лица е нужно да изберете автономна.

Реално клиента определя на база своите финансови възможности решението, от което да се възползва, тъй като при еднолицевите с вградената рамка са акцент достъпните оферти, а при тези с две лица на фокус е издръжливостта и безупречния комфорт, който получава клиента.

Видовото разнообразие при тези аксесоари за леглото дава възможност да се избере такава, която не само отговаря на разполагаемия бюджет, а също така и на гаранцията за комфорт, стабилност и здравина. С колекцията на Мебели Арена получавате най-доброто, от което тялото ви се нуждае за да се възстанови от стреса и умората.