Има ли значение какъв плуг ще използвате за основните обработки в стопанството

здрав плуг

Сериозен проблем за фермерите, които обработват големи площи земя е авария в средата на провеждане на конкретно агротехническо мероприятие. На това се дължи решението да се инвестира само в надеждна механизация. Днес ще ви разкажем защо е важен принципа здравина при плуговете, които се нареждат на първо място по необходимост при почвени обработки както на стопанства, отглеждащи зърнено-житни култури така и на тези, които стопанисват трайни насаждения и лозя. В колекцията на MASS.bg – здрави плугове както и друг тип прикачен инвентар с доказано качество са на разположение на стопаните, които желаят да подновят механизацията си с по-качествена и надеждна.

Защо е нужен модел с гарантирано качество

Специфичното при плуговете е това, че на тях фермерите разчитат за основната обработка на почвата. Изключително важно е затова да се избере здрав модел, който да бъде съпоставим на особеностите на почвения слой. Колекцията на българския производител разполага с едни от най-високоефективните решения, които освен със своята надеждност ще ви изненадат и с оптимално достъпната си и конкурентна цена. Те са източник на технологичния прогрес в земеделието, тъй като именно днес стопаните могат да разчитат не само на функционалност и иновация, а едновременно  това на:

  • Спазване на агротехническия план;
  • Влагане на най-качествени материали, които успяват да устоят на интензивно натоварване;
  • Инвентара е предназначен за работа, която не се повлиява нито от климатичните условия нито от вида на почвата;
  • Дълголетни и здрави плугове, които са разработени така, че да могат успешно да си партнират с различен тип теглещи машини.

За безупречни резултати

плуг

Продуктите от колекцията на MASS.bg осигуряват на стопаните едни от най-здравите плугове. Това, което е важно да отбележим е, инвентара е със специален дизайн и осигуряват ефективна работа. Дори при най-тежки условия това, което е необходимо да отбележим е, че цените са разумни, а гаранцията за дълъг експлоатационен срок наистина е впечатляващ.

Сред най-търсените варианти, които можете да поръчате от сайта на производителя са:

  • Лозаро-овощарски;
  • Олекотени;
  • Конвенционални;
  • Обръщателни и други.

Съобразно това с какъв трактор или друг теглещ инвентар ще използвате плуга можете да изберете съответната дължина и брой тела. За бърза и качествена обработка, намаляване на времето, за което ще бъде извършвана работата и за намаляване на разходите е ясно, че трябва много внимателно да помислите на кой от видовете плугове да заложите. Очевидна е, че няма как да не се фокусирате върху онези решения, които са доказано здрави, надеждни и гарантират перфектно изравняване на повърхността. За идеални бразди и чиста обработка се доверете на MASS.bg и богатия асортимент от здрав прикачен инвентар.