Как да изберем правилната холна масичка

холна масичка

Винаги е от значение как ще комбинираме отделните мебели в хола. Като основна стая в жилището, която се използва от цялото семейство трябва да изберем функционални и красиви артикули. Те не са много като бройка, но правилното съчетание винаги ще направи помещението уютно и удобно. Днес ще обърнем специално внимание на холната масичка, която винаги присъстват и освен красив декоративен елемент от нея се очакват и друго предназначение. В зависимост от модела бихме могли да съхраняваме различни вещи на рафтове или чекмеджета и разбира се да поставяме върху плота каквото пожелаем. Разгледайте всички предложения в сайта на https://www.venus.bg/маси-и-столове/холови-маси. Ще ви изненадат с разнообразие и множество функционалности.

Как да изберем масичка с подходяща форма

Сигурно сте запознати с това, че холните мебели се предлагат в различни форми. Това е така понеже трябва да ги съчетаем подходящо с меката мебел и с останалите неща в стаята. Ето защо е добре да обърнете специално внимание на модели и да прецените кой от тях ще подхожда най-много на вашия дом:

холна маса
  • Кръгли – този вид предлага голяма свобода на движението, понеже няма остри ъгли и спокойно бихте могли да преминавате без опасност да се нараните;
  • Класическа правоъгълна – винаги харесвана, защото представлява миниатюра на трапезните модели. Подхожда на различен дизайн мека мебел и е удобна, за да сервирате напитки или почерпка върху плота;
  • Квадратна – тя създава интимна обстановка и е изключително практична. По-мобилна от правоъгълната, очертава ясни граници и излъчва стил;
  • Нестандартна форма – модерният интериор все повече се насочва към такъв тип артикули. Те са интересни, декоративни и създават специфично усещане в дневната.

Доверете се на личния си вкус и усещания за естетика, които ще ви помогнат по-лесно да откриете правилната форма на холната масичка. Тя ще ви създаде чувство за домашна обстановка.

Защо моделите с рафтове и чекмеджета са винаги желани

Обикновено местата за съхранение на различни вещи в дома ни никога не достигат. Ето защо ви препоръчваме да се сдобиете с холна масичка която е снабдена с рафтове, шкафчета или чекмеджета. Винаги може в тях да прибирате различни дребни неща за които не сте намерили място другаде. Разбира се плота на холната масичка ще изглежда винаги подреден и чист, а тези дребни нещица ще са организирани и подредени в съответното място за съхранение. Моделите, които имат рафтове изглеждат много красиво и винаги създават домашен уют. Артикулите със шкафчета и чекмеджета от своя страна са по-модерни и обикновено са измислени доста атрактивно като местата за съхранение са скрити по-интересен начин.