Кои са основните и допълнителни функции които е нужно да притежава един офис стол

офис стол

Толкова иновативни и все по-грижещи се за тялото ни офис столове се появяват в търговската мрежа. Идеята да оптимизираме престоя си на бюрото и да направим стоене много по-приятно наистина е въпрос на лично решение. Независимо, че все повече работодатели самосиндикално купуват мебелите за офиса то не е малък процента и на онези, които се съобразяват с персоналните нужди на своите клиенти. Именно заради предоставената ви възможност сега имате шанса да се възползвате от най-добрите и качествени офис столове, които ви очакват в https://mebeliarena.bg/офис/столове-за-офис. Как да изберете и на какво да обърнете по-специално внимание ще ви разкажем в днешната публикация.

Минимални функции

Започнете с определянето на ниското ниво на критерии, които са най-важни и задължителни за работата в една и съща поза с часове. Тук ключово значение има следните опции и възможности, които е препоръчително да притежава стола ви:

  • Регулиране височината на седалката;
  • Наличие на колеца за лесна маневреност из офисното пространство;
  • Подлакътници, които могат да се свалят и повдигат като опция за осигуряване на опора на ръцете;
  • Механизъм за настройване ъгъла на облегалката.

Това са най-елементарните неща, които следва да притежават работните столове така, че да се гарантира много по-висока производителност при провеждане на административни мероприятия. Когато е удобен то определено това ще допринесе за една наистина приятна и много по-комфортна среда, в която да провеждате трудовите си занимания и задължения.

Екстри – защо не са за подценяване

стол

Обърнете внимание колко много дебютиращи модели са представени в колекцията на виртуалната платформа Арена. Със сигурност това, което ще ви направи впечатление са изтънчените дизайни както и многофункционалност на моделите. Разбираем е интересът на клиентите към съвременните решения, защото в крайна сметка именно на тях се акцентира при инвестиране в оптимално ефективни и удобни решения.

И ако се чудите какви са тези специални екстри, за които да следите при подбор на нов офис стол то бързаме да ги споделим с вас:

  • Регулируем люлеещ се механизъм;
  • Заключване на избраните позиции на седалката и облегалката;
  • Оптимална широчина на седалката;
  • Максимална височина на облегалката;
  • Меки пасове на подлакътниците за оптимално усещане за комфорт и намаляване на напрежението в ръцете.

Всичко това говори за едно много по-високо ниво на оборудване, което би могъл да притежава един офис стол. Колкото по-прецизно изработен и съобразен с вашите персонални особености и интереси то толкова по-приятно ще се чувствате на работното си място.

Заложете на качеството и инвестирайте в продуктовата гама на Арена, където ще откриете най-новото, което се предлага към момента на пазара.