Защо да предпочетем холната гарнитура за интериора на дома си?

дивани

Всеки се стреми да направи жилището си красиво и функционално, за да може, когато се прибере у дома да попадне в една приятна обстановка. Особено внимание трябва да се отделя на всекидневната като общо помещение, което е и най-използвано. Помислете добре какъв вид мека мебел да поръчате за стаята, ако държите да имате достатъчно места за настаняване и винаги да се чувствате добре. Венус холни гарнитури е перфектното предложение за вас, тъй като включва няколко различни дивана и фотьойли, които може да подредите както ви харесва.

Какви са предимствата на съвременните холни гарнитури?

Помислете колко по-удобно ще се чувствате, ако вместо един диван получите два различни като размер плюс фотьойл. Холните гарнитури дават невероятна свобода, тъй като комбинациите са много разнообразни и стилни. При някои от тях получавате два прави дивана, единия двуместен другият триместен плюс фотьойл. Има и такива с два фотьойла, ъглов диван и класически двуместен.

Многобройни са начините, по които може да ги разпределите в стаята в зависимост от нейните архитектурни особености и вашите предпочитания. Инвестицията в такова обзавеждане винаги си заслужава, защото купени в комплект мебелите са доста по-евтини. При този вид обзавеждане няма как да сгрешите, защото производителят е изработил отделните модули в една продуктова серия и те си подхождат на 100%. Ще ви представим подробности за един от новите модели в каталога на магазин Венус. Холова гарнитура Variant:

холна гарнитура
  • холова комбинация „Variant“ се предлага в различни дамаски и кожи, чрез които ще можете да го съчетаете с интериора на Вашата дневна;
  • гарнитурата е изработена от висококачествени материали, масивна дървесина и метал,  с пълнеж от дунапрен и  полиуретанова пяна, която не се деформира. Тя е с различна плътност;
  • луксозно обзавеждане, което ще ви създаде множество удобства.

Жилището ви ще изглежда невероятно стилно с такъв вид обзавеждане, защото то създава усещане за завършеност и висока класа. Всеки ден ще се чувствате комфортно, разположени върху тези качествено изработени дивани.

Заслужава ли си да инвестираме в мебелна гарнитура?

Може би се тревожите, че комбинирани по този начин мебелите са доста скъпи. Цената на холните гарнитури е по-висока от тази на единичните дивани, но получавате и много по-голямо удобство. Холът ще изглежда като декориран от професионален дизайнер, което ще го направи много по-различен като атмосфера и излъчване. Веднага ще откриете разликата с предходното обзавеждане и ще предпочетете практичните комплекти. В онлайн магазините редовно може да намерите намаления. Така дори по луксозните дивани могат да бъдат поръчани срещу скромна сума.