Какви мебели да изберем за интериора на модерната спалня?

спален комплект

Когато настъпи моментът да реновирате апартамента си и да променяте обзавеждането, със сигурност искате да заложите на нещо ново и качествено. В момента най-предпочитани са готовите спални комплекти, тъй като чрез тях имате шанс да оформите стилно интериора, без да влагате много средства. Виж Ценовата листа на Venus.bg и избери красиво обзавеждане. Предимствата на готовите комбинации са много и днес ще ви дадем основателна причина да инвестирате точно в тях.

Кои мебели са най-подходящи за красивата и функционална спалня?

В това помещение обикновено хората спят всяка вечер, приготвят се за излизане и прекарват известна част от времето си наслаждавайки се на любим филм, книга или някакво друго занимание. Мебелите, които ви заобикалят трябва да са елегантни и красиви, но също така и достатъчно практични, за да изпълняват основните си функции. Когато изберете готов комплект от мебели, освен че цената ще бъде достъпна, вие получавате всичко необходимо, за да се чувствате добре настанени. Присъства голямото и удобно легло, нощни шкафчета, гардероб и понякога скрин.

Спалните комплекти не са скъпи като цената, понеже са изработени в една продуктова серия и това е направено в полза на клиента. Ще имате достатъчно пространство, за да подреждате вещите си, защото леглата разполагат с повдигащ амортисьор, а гардеробите са с удобно вътрешно разпределение. Елементите са подбрани така, че да ви бъдат от полза и да няма нищо излишно.

Стиловете са различни, има луксозни и по-обикновени. Цената основно зависи от това, колко компонента съдържа комплектът и от какви материали е изработен. Днес ви представяме едно оригинално предложение от Venus.bg. Модулно спално обзавеждане RUSO – 160/200 см, МДФ Дъб април / Лак ginestra:

мебели за спалня
  • комплект за спалня „RUSO“ – комбинира елементи от колекция мебели, модулна серия „RUSO“;
  • включва легло с рамка и амортисьорен механизъм за повдигане на матрака, подходящо за двулицев матрак с р-ри: 160/200 см;
  • две нощни шкафчета с чекмедже и ниша;
  • гардеробът е с три врати, огледало и три чекмеджета.

Спалният комплект е изработен от качествени материали, които гарантират здравина и дълготрайно ползване, а цената е разумна.

Стилно предложение което ще направи интериора на спалнята много различен и модерен. Мебелите са изработени от здрави и качествени материали, а цената на този луксозен комплект е разумна.

Защо да изберем гардероб с вградено огледало?

Много красиво и елегантно изглежда огледалото вградено във вратичката на гардероба. Създава усещане за повече простор в помещението. Цената на самата мебел не се завишава, заради наличието му. Подобен аксесоар трябва да присъства, така че е най-добре да бъде монтиран по такъв функционален и практичен начин.