Изберете качествен ъглов диван за по-комфортно ежедневие

диван

Обзавеждането на хола се оказва една от най-важните задачи свързани с интериора, които ни очакват. Стаята е любима на голяма част от българите и обикновено семействата прекарват там свободното си време у дома. Комфортно настанени пред телевизора, те се забавляват с любимите си предавания и филми. За да бъде това факт трябва да е избран наистина стилен и красив ъглов диван. Този вид мебели се откроиха като най-предпочитани от повечето хора. Виж тук различните модели, които магазин Venus.bg е подбрал.

Защо ъгловите дивани станаха любими на хората

Причините тези артикули да станат любими на много хора е това, че те предоставят така търсения уют в хола. Благодарение на своята специфична форма, могат перфектно да се поставят в ъгъла на стаята и така да не пречат на останалите мебели и на преминаването през нея. Вижте тук – как изглеждат в действителност моделите. Комфортната лежанка е допълнението, което ги прави наистина желани за хола. На всеки му допада мисълта да може да се излегна пред телевизора, и да си почива настанен върху новата мебел. Вижте тук богатия асортимент от възможности. Огромното разнообразие от десени, които се предлагат на клиентите дават възможност ъгловият холен диван да бъде тапициран в любим цвят, и да подхожда на останалите неща в стаята.

Как да съчетаем ъгловия диван с наличния интериор

Когато се избира такава мебел при вече съществуващ интериор в хола трябва да бъдем изключително внимателни. При този случай не трябва да гледаме само кой модел ни харесва, но и дали той ще подхожда като стил, цвят и визия на останалите артикули. Вижте тук всички възможности, които ви дават модерните мебели на Venus.bg. Представяме ви един модел, който е универсален и ще се съчетае добре с много стилове. Модулен холов ъгъл Анкона МС 4 – с функция сън и ракла – вижте тук подробности:

  • Луксозен холов ъгъл, който бързо и лесно може да превърнете в удобно легло, чрез функцията сън, тип изтеглящ се подматрак;
  • Моделът е съставен от висококачествени зиг-заг пружини, осигуряващи комфорт, мекота и здравина. Вижте тук изображения на модела;
  • Допълнителни удобства към този диван са раклата за съхранение и механизъм за под главниците.

Вижте тук допълнителни подробности за този уникален модел, който би допълнил обзавеждането перфектно, като ви предостави търсения стил и комфорт. Артикулите, които ще откриете в онлайн каталога са изработени от здрави и устойчиви материали, като впечатление прави перфектната конструкция, която ще издържи наистина сериозно натоварване. Инвестицията в такава мебел се прави за дълъг период от време и надеждните артикули заслужават сумата, която ще дадем за тях.