Най-добрата оферта за обзавеждане на детска стая

обзавеждане

Всяка година около старта на учебната година търговците ни предлагат интересни идеи, с които всеки би могъл да осигури модерно и удобно обзавеждане за първокласника на отлична цена. И този път офертите няма да изневерят на традициите и са тук за да помогнат на родителите да се справят с нелеката задача да намерят оптимално добро и разумно решение за уютна и комфортно обзаведена детска стая. С https://www.mebeliarena.bg/детска/детско-обзавеждане/детско-обзавеждане-джой-120-190-с-включен-матрак-и-подарък-възглавници не просто имате възможността за бързо и коректно организиране на пространството, а избор на топ цена за цялостно оформление на детския кът.

Джой – унисекс предложение за малчуганите

Модела е предназначен за обзавеждане на детска стая, която може да се използва от деца на възраст от 4 години до тийнейджърска възраст. Това показва, че има защо да се дефинира и като едно от перспективните решения, в които да инвестирате. Детайлите на обзавеждането са съобразени с това, че се изисква организиране на безопасна и уютна среда, изпълнена със свежо и стилно излъчване.

Елементите, съдържащи се в системата са наистина отговорни за постигане на много високи резултати по отношение на оптимизиране на пространството така, че на детето нищо да не му липсва. Приемствеността за родителите е и в това, че тук определено става въпрос за решение, което е подходяща както за момичешка така и момчешка стая.

Ключа към правилното обзавеждане

Матрак

В своята композиция модела Джой съдържа:

  • Легло, чиито размери са 1250/1965/670;
  • Матрак, който също е включен в комплекта с мебели, а размерите му са 1200/1900;
  • Гардероб с две крила и идеалните пропорции 700/420/1800;
  • Бюро, което ще служи както за творчески изяви така и за самоподготовка. Габаритите са  750/520/750;
  • Шкаф със скромни данни, но пък изключително полезен и практичен – 300/320/1420 ;
  • Етажерка, на която могат да се поставят грамоти или други призове, които детето е спечелило при различни участия.

Сами можете да направите преценка, че това наистина са много добри и качествени продукти, които са комбинирани така, че да могат да осигурят на децата най-добрата и оптимално ефективна обстановка, в която да се чувстват приятно и уютно.

За да посрещнете учебната година спокойни и да зарадвате децата е време да направите правилната стъпка. Поръчайте комплекта Джой не само защото е идеален, стилен и удобен. Сега в каталога на магазин Арена е с намалена цена, а освен това се предлага и с подарък матрак и възглавница. Струва си да заложите на качествено мебелиране, което да достави удоволствие на малчуганите.