Как да изберем бързо и лесно подходящо кухненско обзавеждане

кухня

Когато се избира кухненско обзавеждане, е редно домакинята да каже своите предпочитания, защото тя ще прекарва най-много време в това пространство. Всички шкафове и чекмеджета, трябва да са добре преценени, и цялото работно пространство да е организирано по начин, удобен за използване. Днес, може да се възползвате от предложенията на https://www.venus.bg/кухни и да изберете модулен вариант или готова конфигурация.

Защо модерното обзавеждане за кухня venus е по функционално

Съобразно размера на стаята, имате различни възможности да организирате интериора в кухненското пространство. Ако имате стандартен размер помещение, най-удачно е да предпочетете готовите комбинации, които ви предлага онлайн магазин venus. Те са съчетани по един перфектен начин, и в зависимост от техния размер, ще имате достатъчно работна площ, шкафове и ако желаете вградени уреди. Съвременните мебели са снабдени с механизми за плавно отваряне и затваряне, а това прави боравенето с различните артикули много приятно и безпроблемно. Също така, външният вид и изработка на отделните артикули е повече от красива. Гланцираните повърхности и богатия избор от цветови палитри ви дава възможност да имате една стилна и добре изглеждаща мебел, на която ще се радвате дълго време. Преди нямаше начин уредите да бъдат толкова перфектно внедрени в конструкцията на кухнята, но днес това е по-честия избор на потребителите.

Блок кухня

Блок кухня Stockholm – МДФ Бял гланц/Greige Castello oak – 200/218 см. – с цял термоплот перфектен модел предложен от venus:

  • Подходяща е за обзавеждане на кухня с ограничено пространство;
  • Има функционално разпределени горни и долни шкафове предоставящи възможност за вграждане на аспиратор, фурна, мивка и готварски плот;
  • ЛПДЧ- 18 мм;
  • МДФ- 18 мм;
  • Кант лице- 2 мм;
  • Метални дръжки.

В онлайн магазин venus ва очакват различни комбинации, от които може да се възползвате и да мебелирате по възможно най-бързия и лесен начин. Качеството е безспорно, а цените са повече от достъпни, което ще ви позволи да се сдобиете с нови и модерни мебели.