Мъжки гривни от мъниста

Има ли такова понятие като прекалено много гривни на човек? Сигурно има. Нека го кажем така ако на едната ръка има толкова метал, че дрънкаш като стара слот машина… приятелю имаш прекалено много гривни. От друга страна, тази статия е за да помогне на мъжете, които никога не са носили гривна.

Има различни причини за избягване носене на гривна. Някой от нас ги виждат като не толкова мъжествени. Това е доста далеч от истината. Много мъже в историята, могъщи войни и царе са носили гривни, за да символизират статус и богатсвто.

Защо да носите гривна? В интерес на истината, няма нужда да носите гривна. Но като приятно миришещ одеколо или лъскав часовник, изразява стила ви. Тези аксесоари позволяват на обиколните да видят част от вашата личност, част от вас. Изведнъж бялата тениска и чифта дънки не изглеждат толкова обикновени.

Някои гривни имат благородно начало. Началното предназначение на гривните от паракорд било за спасителни операции и оцеляващи функции. Други като гривните с мъниста вземат идеята от броениците използвани в различни религии.

Мъжки гривни от мъниста

Един от най-популярните избори през последните години. Можете да ги намерите в много разлини цветове, материали. Дърво, скъпоценни камъни, скали от лава и пластнаса.

С гривните от мъниста имаме максимална свобода, защото няма ограничение за стиловето, които са на пазара. Те се предлагат в различни, цветове, размери, материали и форми… така че има място за експерименти.

Обърнете внимание на размера на мънистата: ако се прекалено големи, гривната ще бъде по-ежедневна и ще е по-трудно да я комбинирате с други. В случея на малките мъниста те ще изглеждат страхотно независимо дали с небрежено бизнес облекло или по-официално.

Ако изберем черен или други тъмни цветове ще е по-лесно се комбинира с повечето облекла и няма да се набива толкова на очи при официални срещи. Разбира се няма нищо лошо в това да се използва малко цвят, стига да не се прекалява.