Кои са двата основи типа продукти за обзавеждане за антре?

Портманто

Повечето хора смятат, че с покупката на шкаф за обувки и огледало решават проблема с обзавеждането на антрето. Но дали това е така? За да бъдат избрани подходящите мебели за антре е препоръчително да инвестирате в наистина добри и качествени продукти, които са с потенциал да ви служат дълъг период от време. Особен интерес предизвикват тези, които са тип комбинативни и комплексни като портмантата, благодарение на които много скоростно биха могли да бъдат разрешени казусите с осигуряването на креативно и функционално обзавеждане.

Основни мебели за антре

Както във всеки друг интериор и тук в коридора е важно да вземете предвид, че има неща, които са особено решаващи за оформлението на пространството. Перспективите, които стоят пред всеки клиент се отнасят до това да може да се възползва от задължителните компоненти, на които би могъл да разчита за естетично, благоприятно и комфортно организиране на пространството.

Сред главните и ключови компоненти, на които можете да се доверите са следните типове мебели:

  • Шкаф за обувки. С негова помощ можете да въдворите ред сред аксесоарите и освен това да изолирате мръсотията, която носим обикновено с обувките си от външната среда;
  • Закачалки. Два основни вида такива мебели са познати в сектора. Едните са със стенен монтаж, а другите са предназначени за свободно позициониране където е подходящо в пространството;
  • Гардероб. Независимо от параметрите на антрето то тук имате на фокус доста интересни идеи за компактни и с разполагащ лост за закачалки модел;
  • Скрин. Една също популярна коридорна мебел, която се характеризира с отлични условия за съхранение на всякакъв вид текстил, аксесоари и други пособия.

Разбира се не е задължително в антрето да предвидите всички изброени мебели. Според характера на зоната и възможностите ѝ бихте могли да аранжирате така, че да е приятно и функционално.

Помощни елементи за повече удобство

шкаф

Пособията, с които антрето би изглеждало много по-шикозно също не бива да бъдат пренебрегвани. Перспективите, които биха допринесли за осъществяването на мечтата ви за кът, изпълнен с уют и топлина са много, но сега ще ви запознаем с онези, които наистина си струва да изберете. Това са:

  • Осветителни тела, които да допринесат за отличната видимост в пространството;
  • Огледало, което е добре да бъде по-голямо за да се виждате в цял ръст;
  • Кошници за чадъри;
  • Помощни мини масички;
  • Табуретка и други.

С всеки един от компонентите и вашето антре ще придобие неповторим и изтънчен вид за какъвто винаги сте си мечтали.