Как да предпазим колата си от вандализъм и кражба, когато отсъстваме от страната?

шофьорски купсове

Огромен брой хора пътуват по няколко пъти в месеца. Обикновено, на онези които се подвизават в бизнес средите, им се налага често да ходят в командировки, за да присъстват на важни делови срещи, които целят развитието на техния, или този на някой друг бизнес. В този случай, поводите за извънгранични пътешествия са наистина много, като тук добрата организация е първото нещо, за което е редно да помислите… Какво имаме предвид? С днешната статия имаме за цел да внесем светлина по въпроса за парко местата в близост до летище София. Тъй като десетки полети на ден се осъществяват именно от Терминал 1 и Терминал 1, е много важно да знаете, че би Ви било изключително трудно да намерите място, където да оставите колата си за няколко дни, разчитайки на свободния принцип… Ако си мислите да паркирате автомобила си в някоя от малките улички в столицата, не се надявайте да я намерите в непокътнато състояние, защото има доста хора, които добре ще се „погрижат“ за нея. Затова е най-добре предварително да резервирате парко място, което да е и охраняемо 24/7. Така ще сте спокойни, че когато отново се озовете на родна земя, няма да Ви сполетят главоболия, свързани с автомобила Ви!

ръкостискане

Вижте повече за денонощен паркинг до летище София на Park and Travel и ако скоро Ви предстои полет до чужбина, резервирайте надежден паркинг за Вашата кола и то още сега! Бъдете напълно подготвени за Вашето бизнес пътуване или семейна почивка, започвайки от избор на хотел и закупуване на самолетни билети, и завършвайки с онлайн резервация на парко място за Вашата кола. Тук искаме да подчертаем, че не е никак задължително да стигнете до терминала с личния си или служебен автомобил, но в повечето случаи избираме именно този начин за придвижваме до летището. Тъй като той е и най-комфортен, доста от нас не искат и да чуят за пътуване с влак или пък автобус. Ако и Вие сте сред онези, които държат да се чувстват винаги удобно по време на път, се възползвайте от преимуществата на леката кола и я застраховайте от евентуални кражби или прояви на вандализъм. Запазете денонощно охраняем паркинг на Park and Travel и ако смятате за необходимо, заявете трансфер от и до летището.

Не се притеснявайте от факта, че полетът Ви е в малките часове на нощта. Всъщност, това няма никакво значение. Ако изберете Park and Travel, ще успеете да стигнете навреме до терминала, независимо дали е полунощ или много рано сутрин… Проверете сами какви са начините за резервация и бъдете перфектни в организацията на Вашето предстоящо пътуване. Нека то протече гладко и приятно, а колкото до автомобила Ви – той ще е на сигурно място 24/7!

Много хора биха Ви казали, че подобен вид услуга не струва никак малко… Но ние от своя страна искаме напълно да оправдаем това твърдение, тъй като много зависи на коя фирма сте се доверили. В случай, че сте избрали Park and Travel, не само че ще платите малко, ами и ще получите една перфектно организирана услуга, от която ще искате да се възползвате всеки път, когато отново Ви се налага да прекосявате границите на България. Доверете се на специалистите в охраняването на всякакъв вид превозни средства и отбележете, че можете да запазите денонощен паркинг дори и за по-дълъг период от време. Park and Travel е фирма, която е насочена изцяло към индивидуалните нужди на клиента, затова не се колебайте да направите Вашата резервация и то още сега.

Пътешествията носят със себе си един уникален заряд, който подобрява настроението ни и ни кара да вибрираме на друга честота… Опитайте се да пътувате колкото се може по-често, дори и това да е свързано с професията, която упражнявате. А колкото до организирането на всяка една Ваша командировка или семейна екскурзия – вече знаете към кой да се обърнете!