Скритите течове и неволите, които ги съпровождат

Проблеми, аварии, наводнения, сериозни главоболия могат да причинят скритите течове, ако не осъзнаете навременната нужда от наемането на специалисти, които да открият тяхното местоположение. Ако се замислите от бързината на откриването на един невидим теч зависи реално и това колко бързо и ефективно ще бъде отстранен той, така че днес сме твърдо решени да дадем някои важни насоки за това как да се избавите от Вик аварии, зо които подозирате, но не виждате.

Материалните щети, които причиняват течовете

Изключително важно е дори към най-незначителния водопроводен проблем да се отнесете отговорно. Ако сметката ви за вода е завишена с десетина лева сигурно ще се усъмните в нередност с водоподаването, но ако сумата е много по-голяма то определено ще се наложи да потърсите причината за това. А водопроводчиците съветват в подобни ситуации да проверите:

 • Дали водомера не е проявил дефект;
 • Дали няма предпоставка за скрит теч;
 • Дали има кран, който капе и така увеличава обичайното потребление.

Всяко едно рефлектиране върху сметката за вода е показателно, че има проблем с ВиК инсталацията. Какво следва да направите? Да оставите нещата в обичайния си ритъм и да плащате превисоки сметки или пък да потърсите адекватен и разумен начин за решение на проблема? Отговорите всъщност ще откриете тук https://vikhelp.com/otkrivane-otsraniavane-techove/.теч

Материалните щети, които имота ви може да понесе наистина са огромни. В зависимост от спецификата на теча от ВиК Хелп алармират, че задълбаването на проблема ще доведе до:

 • Проблеми в конструкцията на сградата;
 • Аварии с електрическата система и предпоставка за възникване на токов удар;
 • Опасност от наводнение, което да причини унищожаване на мебели, техника и настилки;
 • Повишаване на влажността на въздуха, което е повод за създаване на благоприятна за развитие на мухъл и плесен, както и всякакви микроорганизми, които могат да бъдат причина за проблеми с дихателните пътища.

Все още ли се съмнявате от необходимостта от наемане на експерти по търсене на скрити течове?

Решения с добър край от ВиК Хелп

Опита на експертите от ВиК Хелп, който се фокусира върху откривателните мероприятия при скритите течове със сигурност ще ви бъдат от полза. Прилагат се иновативни и щадящи имота ви способи за локация, което на практика гарантира 98 -99 % успеваемост за точното установяване на местоположението на аварията.

Важно! Колкото по-рано наемете експертния екип, толкова по-малко ще бъдат потенциалните материални щети, които скрития теч би генерирал във ваш ущърб!

Добре е да се замислите дали да чакате или да изберете ефективното и гарантирано решение, което ВиК Хелп ще приложи при откриването и отстраняването на възникналия в имота ви теч. А как го правят професионалистите? Наистина е много важно да се вземат под внимание тези важни моменти, които наистина могат да ви спестят пари и излишни тревоги. Надяваме се, че ще ви бъде интересна да разберете, че през 21 век вече не се ползват къртачи  и чук, с които водопроводчиците се опитват да достигнат до проблематичния теч. Сега се прилагат :

 • Термокамери;
 • Ендоскопски камери;
 • Оцветен газ;
 • Ултразвук и други апарати за диагностика.

Ролята на модерната апаратура е спести на водопроводчиците максимални усилия и да ги улесни в търсенето на възникналата авария. Експедитивността при вик проблемите е фактор, който спомага за намаляването на риска от наводняване, подкопаване на основите на сградите, проблеми с електричеството както и ред други битови неволи.

С ВиК Хелп можете да бъдете напълно спокойни, че наистина решението ще бъде:

 • Бързо;
 • 100 % ефективно;
 • Без разруха и къртене;
 • Адекватно и навременно като реакция.

Скритите течове са един от най-рисковите. Ако не искате да се задълбочат проблемите още повече изберете апаратната диагностика, с която от дистанция ще се установи местоположението на теча. Само така екипа ще може да реагира светкавично и да отстрани аварията.