Откъде да изберем нов и стилен спален комплект

мебели за спалня

Обзавеждането на спалнята обикновено е истинско предизвикателство, тъй като има различни фактори с които трябва да се съобразим. Това е любимото ни лично пространство в което не влизат външни хора и то трябва да отразява изцяло нашите разбирания за естетика и стил. Мебелите, които присъстват не са толкова много, но също така не е лесно да бъдат комбинирани. В случая много ще ни помогнат готовите комплекти които са съставени от взаимно допълващи се артикули. В каталога на онлайн магазин https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти може да разгледате всички актуални модели, които са толкова разнообразни и красиви.

Да купим ли спален комплект от онлайн магазин

В случай, че ви предстои обзавеждане на стаята за сън със сигурност се чудите къде точно да търсите подходящи мебели. Интернет търговците предлагат най-голям избор и то на невероятно функционални и атрактивни модели. На едно място ще намерите артикули от различни производители, което е гаранция, че вкусът ви ще е изцяло удовлетворен.  Ще спестите време, понеже всички мебели са идеално съчетани и за вас остава задачата само да изберете стил който ви допада. Venus.bg препоръчва следния вариант. Модулно спално обзавеждане в комплект RUSO 160/200, плавно затваряне, MDF – дъб април/лак ginestra:

спалня
  • Комплект „RUSO“ – комбинира елементи от колекция мебели, модулна серия „RUSO“;
  • Включва – легло с рамка и амортисьорен механизъм за повдигане на матрака, подходящо за двулицев матрак с р-ри: 160/200 см;
  • Две нощни шкафчета с чекмедже и ниша;
  • Гардеробът е с три врати, огледало и три чекмеджета;
  • Изработен от качествени материали, които гарантират здравина и дълготрайно ползване.

Един от многото спални комплекти, които ще привлекат вниманието ви с прекрасен дизайн и различни модерни функционалности. Щом избирате да поръчате мебелите наведнъж, това със сигурност е добра сделка и ще спечелите от по-достъпната цена.

Предимства на леглата с амортисьорен механизъм

Едно от най-важните неща за които е добре да помислим обзавеждайки тази зона от дома е мястото за съхранение на вещи. Тук освен дрехите си подреждаме и различни други неща които трябва да бъдат добре подредени и прибрани, за да изглежда стаята уютна и чиста. Модерните легла вече притежават амортисьорен механизъм, благодарение на който използвате цялото подматрачно пространство. То никак не е малко и може чудесно да ви послужи за съхранение на различни неща от които нямате нужда всеки ден.

Всяко допълнително място в което може да подреждате нещата си е ценно и е добре да присъства в жилището. Разгледайте спалните комплекти налични в каталога на търговеца и направете дома си уютен и практичен.