Гответе професионално с фурните за вграждане Teka

фурна за вграждане

Предпочитанията на потребителите към конкретен бранд електроуреди е напълно обясним. Такива с над 100 годишна история показват, че  действително има много голям смисъл от доверието в продукти, които са се утвърдили и са се доказали като стойностни през годините. В световен мащаб има създатели на битова техника, която прави живота ни по-лесен и смислен. Ако ви предстои да избирате нова фурна ви каним да се запознаете с най-новото от Teka https://www.mebeliarena.bg/ като в каталога на онлайн магазина са изложение уреди с авторитет и необикновени качества.

Мисия за създаване на незабравими моменти

От Teka съчетават удобството с качеството и ефективността а уредите. Затова и фурните, които ще откриете в каталога на магазин Арена са предназначени за вграждане, което показва висока адаптивност към иновациите в съвременния дом. А решения в търговската мрежа не липсват, което идва да ни покаже, че избирането на нов битов уред н е никак лесно.

Водейки се от идеята за създаване на неповторими изживявания с близките си хора от Teka предлагат най-високоефективни модели фурни за вграждане, които ще превърнат готвенето в нещо повече от удоволствие. Колекцията от полезна техника се произвежда с:

  • Ангажираност към удовлетворение;
  • Оригинален дизайн и иновативен почерк;
  • Висока функционалност, допринасяща за бързото приготвяне дори на най-сложни ястия;
  • Отлична оферта за да могат уредите да бъдат достъпни за много повече потребители.

Модерни решения за всеки дом можете да получите, възползвайки се от най-доброто, което ви очаква в каталог на магазин за избор с един клик. Сега е още по-лесно, тъй като всички нови фурни за вграждане на немската компания са изложени за да можете да анализирате преди да вземете окончателно решение.

Направете си вкусна пица

фурна

Майсторите пицари си имат своите трикове за приготвяне на невероятно хрупкаво изпечени пици. Използването на специални пещи е в основата на неустоимия аромат, който се носи от току що изпечената Маргарита. Знаете ли, че с уредите за вграждане Teka сега можете да се конкурирате с италианските  майстори от специализираните ресторанти за паста и пица.

Най-новите модели фурни за вграждане за създадени по специална технология, която:

  • Запазва съставките сочни;
  • Постига перфектно хрупкаво изпичане на блата;
  • Скоростта да изпичане е с то три пъти по-кратка от стандартно печене в обикновена фурна.

Инвестицията в съвременната технология при фурните за вграждане гарантира домашно приготвена пица, от която всички у дома ще си оближат пръстите. Бързо нагряваща се, достигане до температура от 340 градуса и системата за равномерно разпределяне на топлината са в основата на вкуса, който ще постигнете като професионален майстор на пици.