Столове Carmen – за ценителите на комфорта

офис стол

Знаете ли, че и столовете за офис си имат имена? И то не какви да е, а на жени, които са оставили своя отпечатък в историята като грациозност, стил и излъчване. Всъщност ако се замислим наистина успяваме да открием замисъла на този интериорен трик, който използват производителите на мебели. Та нали се нуждаем от елегантности и комфорт докато работим! Ето, че можем да се погрижим за интериорното подобрение и работоспособността си със столове, които носят нежно и очарователно име.

Carmen – музика за сетивата

Стол Carmen носи името на едно от най-популярните произведения на френския композитор Жорж Бизе. Почитателите на операта със сигурност са наясно колко женственост, грация и уникално е усещането, което внушава едноименното произведение. И визирайки аналогията с красотата и невероятното спокойствие, което носи героинята мебелистите влагат точно този щрих в своята колекция от офис столове, чиято роля е да се превърне във фокуса на индивидуалния ни комфорт. Сложната компилация от елементи, вплетени в един продукт с невероятни качества – това е мисията, към която се стремят производителите. Музика за сетивата, грижа за тялото и душата- така служителите, които вече имат удоволствието да ползват столовете от колекцията  Carmen описват престоя си на работното място. Истинско удоволствие е да се насладиш на мекотата на материите, възможността стола да следва всяка извивка на тялото и да намалява напрежението в опорно-двигателната система.

Защо стол Carmen

Причините, които до тук изложихме са повече от провокиращи. Но има и някои технически показатели, които отличават столовете от едноименната колекция Carmen, с които те се отличават от масовите решения на пазара:Офис стол Carmen

  • Модерни и елегантни;
  • Използвани са само висококачествени материали;
  • Стабилна метална основа, гарантираща дълголетие на продукта;
  • Приемлива и достъпна цена;
  • Люлеещ механизъм за повече комфорт;
  • Колекции за облегалка и седалка.

Какво още повече можем да изискваме от новия си стол? Това е най-доброто решение, с което ще задоволите и Вие усещането за комфорт и удобство.