Как да развълнуваме партньора си със секс

В миналото никой не е говорил за секс. Това е било тема табу, която хората не са дръзвали да дискутират, тъй като се е считало за неприемливо и дори срамно! В някои страни все още не е прието да се навлиза в интимния свят, но не и у нас, където никой не се притеснява да сподели за сексуалния си живот с половинката… Ако и Вие си задавате някои въпроси, свързани с времето, прекарано под завивките, трябва да знаете, че сте на точното място, защото ние разбираме от секс и с радост ще Ви осветлим по редица важни за всички ни теми!

Когато сексът не върви

мъж и жена

Напълно е възможно да се радваме на пълно сходство в характерите, когато сме във връзка с някой, но това не значи, че ще получим същото и в интимен план… Не се учудвайте, ако на духовно ниво всичко е чудесно, но привличането тотално отсъства. А може и в началото да го е имало, но поради една или друга причина, то е изчезнало безследно. Е, какво да се прави – живот!

Няма как да се насилим да бъдем интимни с човека до нас, та какво остава да изпитаме и сексуално удоволствие… Емоциите вървят ръка за ръка със секса, като ако тях ги няма, няма го и него. В този случай каузата е обречена, затова не си правете труда да съживявате нещо, което отдавна е приключило. По-скоро помислете как да продължите оттук нататък, а защо не дори и с някой нов партньор…

Запалете искрата

При много двойки страстта отслабва с времето, но това далеч не значи, че няма любов. Тя просто се е трансформирала в нещо друго – много по-устойчиво и истинско. В подобни ситуации имате два варианта: да се опитате да запалите искрата наново, или да си карате по същия начин, докато единият от двамата партньори не изпита тотално отегчение от сексуални си живот. Препоръчваме Ви да заложите на LHS – природното решение при незадоволяващ секс. С нейна помощ ще се радвате на:

  • Повече вълнуващи моменти в леглото;
  • По-голямо желание за секс;
  • Повишено либидо;
  • По-силна ерекция (при мъжете).

И това са само малка част от всички ползи, които LHS ще Ви донесе! Опитайте тази уникална добавка още сега и вижте какви LHS – мнения има сред потребителите.