Струва ли си да купуваме тестерни парфюми и защо?

тестер

Вече акцентирахме върху това, че един от най- на опакован продукт е твърде скъпо удоволствие. Никак не е случайно популярните и обожавани от дамите аромати е  феноменалното творение на Dolce & Gabbana, а именно Light Blue. Днес обаче ще предложим един по-евтин вариант за онези от вас, за които покупката, че все повече дами избират да направят компромис и да си поръчат тестери. Всъщност в това няма нищо лошо, защото в крайна сметка това е една разумна покупна на аромат, който им допада. Всъщност идеята е не просто да си купим оригинален парфюм, който е 100 % гарантиран от съответния бранд Dolce & Gabbana, а той да бъде на сносна и поносима цена.Dolce & Gabbana Light Blue тестер

В платформата за продажба на оригинални парфюми имате шанса да си закупите Dolce & Gabbana Light Blue тестер на промоционална цена. Ако направите съпоставка с цената на марковия опакован продукт то ще забележите, че наистина разликата е над 30 %, което е основателна причина за повечето почитателки на ароматната течност да изберат именно тестерната опаковка на Light Blue. Много от клиентите се заблуждават, че тестерите са много по-концентрирани, защото се излагат в магазините. Реално тестера е продукт, който е абсолютно еднакъв и идентичен с опакования Light Blue, като единствената разлика в случая е това, че наистина при тестера получавате продукта без традиционната кадифена картонена опаковка в светло син цвят.

Струва си човек да спести малко пари особено ако става въпрос за любимия му аромат. Наистина никок не е за подценяване самия факт, че за Light Blue тестер ще платите с 30 % по-малко отколкото за редовно опакования парфюм. Ако аромата е за лична употреба и няма да правите подарък то ето, че наистина си струва още сега да посетите ПарфюмБГ и да си купите неустоимото свежо ухание с вече познатото име Dolce & Gabbana Light Blue тестер.