Как да изберете подходящ трактор за своето стопанство?

Безспорен факт е, че машината, която виждаме най-често по нивите е една – това е тракторът. Именно този тип техника присъства във всяко едно стопанство. Често обаче се случва така, че земеделците биват раздвоени в избора си. Причината е в огромното предлагане на модели и серии.

Точно заради това специалистите от Titan Machinery съветват преди земеделецът да премине към купуването на съответната техника, да определи характеристиките на своята ферма или стопанство. От особено значение е да се вземе предвид региона, в който техниката ще работи, заедно с неговите специфики. Типа почва, както и видовете обработки, които ще се прилагат. Съответно културите, които фермера ще отглежда и не на последно място – инвентара, който ще бъде прикачен към новия трактор.

Как да изберем правилният трактор?

Изборът на нова техника може да бъде труден, затова експертите от Titan Machinery събраха топ 5 на най-важните критерии, които е хубаво да вземете под внимание при избора на нов трактор.

  • Марка;
  • Мощност;
  • Разход на гориво;
  • Комфорт за оператора;
  • Обезпеченост на резервни части.

Наред с това е добре да попитате за гаранция и възможности за сервизно и следгаранционно обслужване.

CASE IH: Подарете най-доброто на стопанството си

Titan Machinery е официалният вносител на американския бранд Case IH. Брандът предлага огромно разнообразие от модели и серии трактори, подходящи за всеки вид и тип стопанство в България.

Едни от най-популярните трактори от Titan Machinery са сериите Steiger и Quadtrac, Magnum, Optum, Puma, Maxxum, Luxxum  и Farmall на Case IH.

Онлайн на сайта на Titan Machinery, само на един клик разстояние, ще намерите близо 50 различни модела трактори на конкурентни цени. Заложете на машините – световни рекордьори по оран за 24 часа, признати в цял свят!

Имате въпрос? Попитайте ни още сега!

Ние вярваме, че всяко едно стопанство се нуждае от точно подбрана машина, която да пасне перфектно на неговите нужди, за да достигне своята максимална продуктивност. Свържете се с нас още днес, за да ви изготвим персонална оферта за вашето конкретно стопанство.