Трудно ли е да намерим модерен и функционален диван

диван

Днес търсим мебели, които предлагат разнообразни възможности за употреба както и съвременни механизми. Такива артикули правят дните ни по-спокойни и функционални, като това до известна степен дава уют и се грижи за удобството което чувстваме в домовете си. Венус Дивани са изработени в крак с последните модни тенденции. Те са качествени като едни от главните им характеристики са наличието на механизми и различни възможности за експлоатация. Интериорът в хола трябва да бъде не само красив и елегантен, но и да предлага различни практични допълнения. Ако ви предстои избор на подобен артикул ви препоръчваме да се запознаете подробно с характеристиките на продуктите. Тук ще ви дадем и няколко съвета за това как да откриете подходящ.

Основни принципи за подбор на модерна мека мебел

Изисква се внимание, вкус и креативност за да направим интериора в дневната достатъчно естетичен  и най-вече функционален. Покупката на нов диван винаги е важен момент за едно семейство, защото той ще се използва дълго време и съответно е добре да се хареса от всички. Следвайте стъпките за избор и си подарете наистина перфектен модел:

холен ъгъл
  • Стил и цвят – съчетайте дизайна и цвета на дивана с останалите артикули в помещението, с цвета на стените, завесите и килима. Имате възможност да изберете неутрален нюанс който да се впише хармонично с вече наличното оборудване или да купите ярък и акцентиращ, който винаги ще се откроява;
  • Правилен размер – големината на меката мебел трябва да бъде подходяща за конкретната стая. Балансът трябва да е спазен, защото иначе рискуваме да претрупаме обстановката с прекалено тромава вещ;
  • Функционалност – повечето модели, които ще откриете във Венус имат практичен разтегателен механизъм, благодарение на който могат да бъдат използвани като допълнително място за сън. Понякога в разтегнато положение диваните са толкова големи, че спокойно биха могли да заменят цяла спалня;
  • Здравина – винаги трябва да проверявате материалите от които са направени мебелите, защото от тях търсим устойчивост във времето и безпроблемна употреба.

Ако сте решили да предприемете тази важна стъпка най-добре обмислете всеки детайл и чак тогава пристъпете към покупката.

Защо класическите линейни дивани продължават да са на мода

Както ще установите видовете и моделите дивани са разнообразни, но тенденцията клиентите да избират класически прави дивани се запазва. Тези артикули са невероятно практични като винаги обособяват по правилен начин пространството. Позволяват да се преминава безпроблемно и разбира се не бива да пропускаме комфорта. В пълнежа им обикновено присъстват различни видове пружини, дунапрен, полиуретан и други, които предлагат невероятна мекота и удобство когато сме седнали на тях. Не са пропуснати и механизмите за разтягане.